Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Camperverzekerd aanwezig op de Caravana 2009

Donderdag 11 december 2008. Door Sander Bouhuijs. 2718 x gelezen - Reageer op dit artikel

Camperverzekerd is van 22 tot en met 27 januari 2009 aanwezig op de Caravana in Leeuwarden. Camperverzekerd zal zichzelf, na een geslaagde editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht, ook dit jaar weer op de Caravana profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

De Caravana is één van de grotere recreatiebeurzen in Nederland en is inmiddels uitgegroeid tot een ware toeristische trekpleister voor kampeerfans. De Caravana biedt u een perfecte gelegenheid om zich te oriënteren op het komende seizoen.

Dit jaar vindt de 49e editie plaats van de Caravana. Het programma van de komende Caravana is wederom zeer gevarieerd. Informatie over campings (nationaal en internationaal), mogelijkheden voor rustige en doe-vakanties, en natuurlijk de nieuwste campers. Uiteraard is er ook aandacht voor andere recreatiemiddelen zoals caravans en tenten. Tevens zullen er tal van accessoires voor campers en kamperen in het algemeen te vinden zijn: van jerrycans tot gaskooktoestellen, van potten en pannen tot zaklampen. Ten opzichte van de voorgaande editie van de Caravana is de organisatie er dit jaar in geslaagd om een nog grotere vertegenwoordiging van campers neer te zetten. Ook camperinbouwbedrijven zijn ruim aanwezig. Kortom; een groot en veelzijdig aanbod op campergebied!

Camperverzekerd nodigt u uit

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk kennis met u. Op onze stand kunt u zich uitgebreid laten informeren over ons verzekeringsproduct. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand op de Caravana in Leeuwarden. U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 3 (Saksenhal), standnummer 3115.

Camperverzekerd op de beurs

Beursinformatie

Evenement: Caravana 2009
Locatie: WTC Expo Leeuwarden – Heliconweg 52 in Leeuwarden.
Openingstijden: Donderdag 22 januari 2009 tot en met dinsdag 27 januari 2009. Alle dagen van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag 23 januari geopend van 10.00 tot 22.00.
Entreeprijs: € 9,- (Volwassenen). Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 5,-. Kinderen tot 6 jaar: Gratis toegang. Gezinskaart (2 volwassenen + 2 kinderen tot 11 jaar): € 22,-. Online voorverkoop is mogelijk, maar geeft geen extra korting. Parkeertarief bedraagt € 3,-.

Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier

Donderdag 11 december 2008. Door . 2718 x gelezen - Reageer op dit artikel
Deel dit artikel

Camperverzekerd: dé specialist in camperverzekeringen

 • Lage premie!
 • Snelle hulp bij schade
 • Geen verplicht eigen risico
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Geen verborgen kosten
 • Expert in camperverzekeringen

Bereken direct uw premie »

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit onderwerp. Reageer op dit artikel

Reageer op dit artikel

Welkom op het Camperverzekerd blog! We zijn blij met uw deelname aan ons platform en we verwelkomen iedere reactie. Wij hebben als uitgangspunt dat we geen reacties willen verwijderen. Wel hebben we regels opgesteld. Door op ons weblog te reageren, gaat u akkoord met onze huisregels.

Huisregels

 • Anonieme reacties zijn niet toegestaan. U moet reageren met uw echte naam en een geldig e-mailadres.
 • Houd het netjes en wees beleefd naar elkaar.
 • Niet schreeuwen. Gebruik geen woorden of zinnen die alleen uit hoofdletters bestaan in uw tekst.
 • Houd u aan het onderwerp.
 • Niet trollen. Verander uw identiteit niet in één discussie.
 • Vermeld geen persoonlijke gegevens in uw reactie.
 • Toon geen reclame-uitingen in uw reactie.

Reacties die hier niet aan voldoen kunnen wij verwijderen.

(wordt niet gepubliceerd)

Uw reactie

Verzekeringsdeskundige Sander Bouhuijs

Sander Bouhuijs is werkzaam bij Camperverzekerd als verzekeringsdeskundige. Camperverzekerd behoort tot de meest toonaangevende camperverzekeraars in Nederland en onderscheidt zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Als verzekeringsdeskundige én camperaar zal Sander Bouhuijs belangrijke zaken op verzekeringsgebied in relatie tot campers en (camper)reizen onder uw aandacht brengen.

Camperverzekering specialist Sander Bouhuijs