Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Na aanvraag direct verzekerd!
Ook in het weekend.

Camperverzekerd aanwezig op de Caravana 2011

Maandag 20 december 2010. Door Sander Bouhuijs. 2734 x gelezen - Reageer op dit artikel

Camperverzekerd is van 20 tot en met 25 januari 2011 aanwezig op de Caravana in Leeuwarden. Camperverzekerd zal zichzelf, na een geslaagde editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht, ook weer op de Caravana profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

De Caravana in Leeuwarden is één van de grotere recreatiebeurzen in Nederland en is inmiddels (51e editie) uitgegroeid tot een ware toeristische trekpleister voor kampeerfans. Ook dit jaar is is de organisatie er in geslaagd om een grote vertegenwoordiging van campers neer te zetten. Ook camperinbouwbedrijven en bedrijven met camperaccessoires zijn ruim aanwezig. Kortom; een groot en veelzijdig aanbod op campergebied! De Caravana 2011 biedt een perfecte gelegenheid om u te oriënteren op het komende kampeerseizoen.

De Caravana staat deze keer in het teken van het kamperen in de toekomst. Kampeerders hebben vaak steeds minder tijd en willen meer luxe op hun vakantie, waardoor trends als 'glamping' en snel op te bouwen kampeermiddelen erg populair aan het worden zijn, aldus de Caravana. Het thema van de Caravana 2011 'Toon de toekomst!' springt in op deze trends en laat Nederland zien hoe je in de toekomst (in stijl) kan gaan kamperen.

Spectaculair en geheel gericht op dit thema is de ontwerpwedstrijd 'Camper/caravan van de toekomst'. Speciaal voor de Caravana 2011 zullen 'de productontwikkelaars van de toekomst' ontwerpen maken op basis van hun visie op de camper of caravan van de toekomst. Diverse prominenten uit de caravan- en camperindustrie zullen tijdens de opening van de Caravana het winnende ontwerp bekendmaken.

Camperverzekerd nodigt u uit

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk kennis met u. Op onze stand kunt u zich uitgebreid laten informeren over ons verzekeringsproduct. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand op de Caravana in Leeuwarden. U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 3 (Saksenhal), standnummer 3122.

Camperverzekerd op de beurs

Beursinformatie

Evenement: Caravana 2011
Locatie: WTC Expo Leeuwarden – Heliconweg 52 in Leeuwarden.
Openingstijden: Donderdag 20 januari 2011 tot en met dinsdag 25 januari 2011. Alle dagen van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag 21 januari geopend van 10.00 tot 22.00. Dinsdag 25 januari geopend tot 17.00 uur.
Entreeprijs aan de kassa: € 11,50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree (onder begeleiding van een volwassene).
Entreeprijs online voorverkoop: € 9,95 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree (onder begeleiding van een volwassene).
Parkeertarief bedraagt € 4,- per dag.

Overnachten op een camperplaats vlakbij de Caravana in Leeuwarden?

Campers kunnen overnachten op een camperplek (3 plaatsen) op korte afstand (2,2 km loopafstand) van de Caravana in Leeuwarden. Overnachten kan voor maximaal 3 dagen en kost € 5,70 per dag. Voorziening voor water en elektra aanwezig. Betalen kan bij het havenkantoor in het naastgelegen park "Prinsentuin", waar ook de SEP-key te verkrijgen is. U vindt de camperplaats op het parkeerterrein van de Garnizoens-Infirmerie, Wissesdwinger 1, 8911 ER te Leeuwarden (Coördinaten: 53,20533 - 5,79669).

Maandag 20 december 2010. Door . 2734 x gelezen - Reageer op dit artikel
Deel dit artikel

Camperverzekerd: dé specialist in camperverzekeringen

 • Lage premie!
 • Snelle hulp bij schade
 • Geen verplicht eigen risico
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Geen verborgen kosten
 • Expert in camperverzekeringen

Bereken direct uw premie »

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit onderwerp. Reageer op dit artikel

Reageer op dit artikel

Welkom op het Camperverzekerd blog! We zijn blij met uw deelname aan ons platform en we verwelkomen iedere reactie. Wij hebben als uitgangspunt dat we geen reacties willen verwijderen. Wel hebben we regels opgesteld. Door op ons weblog te reageren, gaat u akkoord met onze huisregels.

Huisregels

 • Anonieme reacties zijn niet toegestaan. U moet reageren met uw echte naam en een geldig e-mailadres.
 • Houd het netjes en wees beleefd naar elkaar.
 • Niet schreeuwen. Gebruik geen woorden of zinnen die alleen uit hoofdletters bestaan in uw tekst.
 • Houd u aan het onderwerp.
 • Niet trollen. Verander uw identiteit niet in één discussie.
 • Vermeld geen persoonlijke gegevens in uw reactie.
 • Toon geen reclame-uitingen in uw reactie.

Reacties die hier niet aan voldoen kunnen wij verwijderen.

(wordt niet gepubliceerd)

Uw reactie

Verzekeringsdeskundige Sander Bouhuijs

Sander Bouhuijs is werkzaam bij Camperverzekerd als verzekeringsdeskundige. Camperverzekerd behoort tot de meest toonaangevende camperverzekeraars in Nederland en onderscheidt zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Als verzekeringsdeskundige én camperaar zal Sander Bouhuijs belangrijke zaken op verzekeringsgebied in relatie tot campers en (camper)reizen onder uw aandacht brengen.

Camperverzekering specialist Sander Bouhuijs