Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Camperverzekerd aanwezig op Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2008

Donderdag 11 september 2008. Door Sander Bouhuijs. 3141 x gelezen - Reageer op dit artikel

Camperverzekerd is van 16 tot en met 22 oktober aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Op deze grootsopgezette kampeerbeurs zal Camperverzekerd zichzelf profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

Dit jaar vindt de zesde editie plaats van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Kampeerbeleving staat centraal op deze grootste kampeerbeurs van Nederland. Het aanbod sluit hier op aan met onder andere de nieuwste kampeerautomodellen, informatie over verzekeringen, accessoires en de laatste noviteiten. Daarnaast uiteraard ook veel aandacht voor andere kampeer gerelateerde zaken zoals tour- en vouwcaravans, (voor)tenten, vouwwagens, bagage- en aanhangwagens, belastingen, toerisme en recreatie in binnen- en buitenland. Op verzoek van de bezoekers zal er dit jaar nog meer toeristisch aanbod op de beurs gepresenteerd worden. Ook is het aanbod op campergebied nog uitgebreider dan de voorgaande jaren.

Camperverzekerd nodigt u uit

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk kennis met u. Op onze stand kunt u zich, onder het genot van een drankje, uitgebreid laten informeren over ons verzekeringsproduct. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand in de Jaarbeurs. U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 10, standnummer D069.

Camperverzekerd beurs

Camperplaats arrangement Jaarbeurs
Indien u met uw camper wenst te overnachten bij de Jaarbeurs Utrecht is dat mogelijk. Dit jaar zijn er door de beursorganisatie voor het eerst overnachtingsplaatsen ingericht voor camperaars. De camperplek is ingericht voor 35 campers en bevindt zich achter de entree van de Jaarbeurs en het casino. Vanaf de camperplaats kan te voet het Jaarbeurscomplex bereikt worden. Het terrein is omheind met een hek, er zijn verder echter geen voorzieningen!

De kosten voor het camperplaats arrangement bedragen € 50,-.

In het arrangement zitten de volgende items:

 • 2 overnachtingen op de camperplaats (zonder voorzieningen)
 • 2 dagen toegang tot de beurs voor 2 personen
 • korting op een ontbijt bij de catering van de Jaarbeurs
 • beursaanbieding: korting op koffie met gebak

Meer informatie over de camperplaatsen van de Jaarbeurs kunt u vinden op de website van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Ook kunt u zich hier aanmelden voor een plaats op het terrein. Aanmelden voor de overnachting kan vanaf eind september; let wel vol = vol.

Beursinformatie

Evenement: Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2008
Locatie: Jaarbeurs Utrecht — Jaarbeursplein 6 in Utrecht.
Openingstijden: Donderdag 16 oktober tot en met woensdag 22 oktober. Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.
Entreeprijs: € 15,- (Prijs aan de kassa). Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang.
Entreeprijs online ticket: € 10,- t/m 15 oktober. € 12,50 vanaf 16 oktober.

Een eenvoudige manier om de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bezoeken is om gebruik te maken van een online ticket (zie bovengenoemde link). De kosten hiervan bedragen € 10,- (excl. € 0,50 transactiekosten). Het online ticket dient u dan voor 15 oktober aan te schaffen.

Indien u echter een entreekaart koopt aan de kassa brengt de beursorganisatie u hiervoor 15 euro per persoon in rekening. U kunt via ons indien gewenst een gratis kortingskaart ontvangen. Deze kaart geeft u recht op € 2,- korting op de entreeprijs van € 15,- aan de kassa (korting geldt voor maximaal 2 personen). De kortingskaart geldt niet voor een online ticket. Op uw verzoek sturen wij u graag kosteloos een kortingskaart toe.

Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier

Donderdag 11 september 2008. Door . 3141 x gelezen - Reageer op dit artikel
Deel dit artikel

Camperverzekerd: dé specialist in camperverzekeringen

 • Lage premie!
 • Snelle hulp bij schade
 • Geen verplicht eigen risico
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Geen verborgen kosten
 • Expert in camperverzekeringen

Bereken direct uw premie »

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit onderwerp. Reageer op dit artikel

Reageer op dit artikel

Welkom op het Camperverzekerd blog! We zijn blij met uw deelname aan ons platform en we verwelkomen iedere reactie. Wij hebben als uitgangspunt dat we geen reacties willen verwijderen. Wel hebben we regels opgesteld. Door op ons weblog te reageren, gaat u akkoord met onze huisregels.

Huisregels

 • Anonieme reacties zijn niet toegestaan. U moet reageren met uw echte naam en een geldig e-mailadres.
 • Houd het netjes en wees beleefd naar elkaar.
 • Niet schreeuwen. Gebruik geen woorden of zinnen die alleen uit hoofdletters bestaan in uw tekst.
 • Houd u aan het onderwerp.
 • Niet trollen. Verander uw identiteit niet in één discussie.
 • Vermeld geen persoonlijke gegevens in uw reactie.
 • Toon geen reclame-uitingen in uw reactie.

Reacties die hier niet aan voldoen kunnen wij verwijderen.

(wordt niet gepubliceerd)

Uw reactie

Verzekeringsdeskundige Sander Bouhuijs

Sander Bouhuijs is werkzaam bij Camperverzekerd als verzekeringsdeskundige. Camperverzekerd behoort tot de meest toonaangevende camperverzekeraars in Nederland en onderscheidt zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Als verzekeringsdeskundige én camperaar zal Sander Bouhuijs belangrijke zaken op verzekeringsgebied in relatie tot campers en (camper)reizen onder uw aandacht brengen.

Camperverzekering specialist Sander Bouhuijs