Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Camperverzekerd aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2010

Zondag 26 september 2010. Door Sander Bouhuijs. 2877 x gelezen - Reageer op dit artikel

Camperverzekerd is van 22 tot en met 26 oktober aanwezig op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Op deze populaire recreatiebeurs zal Camperverzekerd zichzelf profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

Kampeerbeleving staat centraal op deze grootste kampeerbeurs van Nederland. Het aanbod sluit hier op aan met onder andere de nieuwste kampeerautomodellen, informatie over verzekeringen, accessoires en de laatste noviteiten. Daarnaast uiteraard ook veel aandacht voor andere kampeer gerelateerde zaken zoals tour- en vouwcaravans, bagage- en aanhangwagens, informatie over toerisme (campings) en recreatie in binnen- en buitenland.

Dit jaar is het thema van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs "Bestemming Benelux". Het thema wordt vertaald in 3 sfeervolle landenpaviljoens: Nederland, België en Luxemburg. In elke paviljoen kunt u het land zelf ervaren met alle zintuigen. Er is informatie over mooie streken, wandelen, fietsen en culturele uitstapjes. Dagelijks worden er lezingen georganiseerd. Proeverijen met regionale streekproducten en bijpassende muzikale omlijsting maken de sfeer compleet. Uiteraard vindt u op de beurs ook informatie over allerlei andere vakantielanden. Verder vindt dit jaar wederom de verkiezing van de kampeerauto van het jaar plaats.

Camperverzekerd nodigt u uit

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk kennis met u. Op onze stand kunt u zich, onder het genot van een drankje, uitgebreid laten informeren over ons verzekeringsproduct. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand in de Jaarbeurs. U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 10, standnummer C070 .

Camperverzekerd

Beursinformatie

Evenement: Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2010
Locatie: Jaarbeurs Utrecht — Jaarbeursplein 6 in Utrecht.
Openingstijden: Vrijdag 22 oktober tot en met dinsdag 26 oktober. Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.
Entreeprijs: € 16,- (Prijs aan de kassa). Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang.
Entreeprijs online ticket: € 11,-.
Meer informatie: http://kampeerbeurzen.nl/kampeer-caravan-jaarbeurs

Een eenvoudige manier om entreekaarten te verkrijgen voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is om gebruik te maken van het online ticket systeem (zie bovengenoemde link). De kosten voor een online entreeticket bedragen € 11,- (excl. € 0,50 transactiekosten).

Indien u echter een entreekaart koopt aan de kassa brengt de beursorganisatie u hiervoor € 16,- per persoon in rekening. U kunt via ons indien gewenst een gratis kortingskaart ontvangen. Deze kaart geeft u recht op € 2,50,- korting op de entreeprijs van € 16,- aan de kassa (korting a € 2,50,- p.p. geldt voor maximaal 2 personen). De kortingskaart geldt niet voor een online ticket. Op uw verzoek sturen wij u graag kosteloos een kortingskaart toe.

Zondag 26 september 2010. Door . 2877 x gelezen - Reageer op dit artikel
Deel dit artikel

Camperverzekerd: dé specialist in camperverzekeringen

 • Lage premie!
 • Snelle hulp bij schade
 • Geen verplicht eigen risico
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Geen verborgen kosten
 • Expert in camperverzekeringen

Bereken direct uw premie »

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit onderwerp. Reageer op dit artikel

Reageer op dit artikel

Welkom op het Camperverzekerd blog! We zijn blij met uw deelname aan ons platform en we verwelkomen iedere reactie. Wij hebben als uitgangspunt dat we geen reacties willen verwijderen. Wel hebben we regels opgesteld. Door op ons weblog te reageren, gaat u akkoord met onze huisregels.

Huisregels

 • Anonieme reacties zijn niet toegestaan. U moet reageren met uw echte naam en een geldig e-mailadres.
 • Houd het netjes en wees beleefd naar elkaar.
 • Niet schreeuwen. Gebruik geen woorden of zinnen die alleen uit hoofdletters bestaan in uw tekst.
 • Houd u aan het onderwerp.
 • Niet trollen. Verander uw identiteit niet in één discussie.
 • Vermeld geen persoonlijke gegevens in uw reactie.
 • Toon geen reclame-uitingen in uw reactie.

Reacties die hier niet aan voldoen kunnen wij verwijderen.

(wordt niet gepubliceerd)

Uw reactie

Verzekeringsdeskundige Sander Bouhuijs

Sander Bouhuijs is werkzaam bij Camperverzekerd als verzekeringsdeskundige. Camperverzekerd behoort tot de meest toonaangevende camperverzekeraars in Nederland en onderscheidt zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Als verzekeringsdeskundige én camperaar zal Sander Bouhuijs belangrijke zaken op verzekeringsgebied in relatie tot campers en (camper)reizen onder uw aandacht brengen.

Camperverzekering specialist Sander Bouhuijs