Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Na aanvraag direct verzekerd!
Ook in het weekend.

Camperverzekerd aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2012

Maandag 24 september 2012. Door Sander Bouhuijs. 3339 x gelezen - Reageer op dit artikel

Camperverzekerd is van vrijdag 19 tot en met dinsdag 23 oktober aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Op deze populaire recreatiebeurs zal Camperverzekerd zichzelf profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

Kampeerbeleving staat centraal op deze grootste kampeerbeurs van Nederland. Het aanbod sluit hier op aan met onder andere de nieuwste kampeerautomodellen, informatie over verzekeringen, accessoires en de laatste noviteiten. Daarnaast uiteraard ook veel aandacht voor andere kampeer gerelateerde zaken zoals tourcaravans, bagage- en aanhangwagens, informatie over toerisme (campings) en recreatie in binnen- en buitenland.

Een leuke activiteit op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs dit jaar zijn de proefritsessies. Zo kunt u tijdens de beursdagen een proefrit maken in een camper om te kijken of de camper die u op het oog hebt bij u past. Campers van onder meer Hymer, Knaus, Bürstner en Niesmann Bischoff staan tot uw beschikking.

Tijdens de beurs worden er verder presentaties gegeven met praktische en technische tips op kampeergebied. Er is zijn veilingen met leuke prijzen en dit jaar vindt zoals gebruikelijk ook weer de verkiezing van de kampeerauto/camper van het jaar plaats.

Camperverzekerd nodigt u uit

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk met u kennis! Op onze stand kunt u zich, onder het genot van een drankje, uitgebreid laten informeren over ons verzekeringsproduct. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand in de Jaarbeurs. U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 10, standnummer D071.

Camperverzekerd

Beursinformatie

Evenement: Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2012
Locatie: Jaarbeurs Utrecht — Jaarbeursplein 6 in Utrecht.
Openingstijden: Vrijdag 19 oktober tot en met dinsdag 23 oktober. Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.
Entreeprijs: € 16,25,- (Prijs aan de kassa). Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang.

Camperplaats: Voor € 15,- per nacht kunt u als bezoeker van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs van 19 tot en met 23 oktober verblijven op parkeerterrein 2. U dient zelfvoorzienend te zijn en er is geen elektriciteit of afvalwaterpunt. Een watertappunt is wel aanwezig. Een camperplek reserveren kan alleen in combinatie met een bezoek aan de beurs.

Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Maandag 24 september 2012. Door . 3339 x gelezen - Reageer op dit artikel
Deel dit artikel

Camperverzekerd: dé specialist in camperverzekeringen

 • Lage premie!
 • Snelle hulp bij schade
 • Geen verplicht eigen risico
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Geen verborgen kosten
 • Expert in camperverzekeringen

Bereken direct uw premie »

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit onderwerp. Reageer op dit artikel

Reageer op dit artikel

Welkom op het Camperverzekerd blog! We zijn blij met uw deelname aan ons platform en we verwelkomen iedere reactie. Wij hebben als uitgangspunt dat we geen reacties willen verwijderen. Wel hebben we regels opgesteld. Door op ons weblog te reageren, gaat u akkoord met onze huisregels.

Huisregels

 • Anonieme reacties zijn niet toegestaan. U moet reageren met uw echte naam en een geldig e-mailadres.
 • Houd het netjes en wees beleefd naar elkaar.
 • Niet schreeuwen. Gebruik geen woorden of zinnen die alleen uit hoofdletters bestaan in uw tekst.
 • Houd u aan het onderwerp.
 • Niet trollen. Verander uw identiteit niet in één discussie.
 • Vermeld geen persoonlijke gegevens in uw reactie.
 • Toon geen reclame-uitingen in uw reactie.

Reacties die hier niet aan voldoen kunnen wij verwijderen.

(wordt niet gepubliceerd)

Uw reactie

Verzekeringsdeskundige Sander Bouhuijs

Sander Bouhuijs is werkzaam bij Camperverzekerd als verzekeringsdeskundige. Camperverzekerd behoort tot de meest toonaangevende camperverzekeraars in Nederland en onderscheidt zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Als verzekeringsdeskundige én camperaar zal Sander Bouhuijs belangrijke zaken op verzekeringsgebied in relatie tot campers en (camper)reizen onder uw aandacht brengen.

Camperverzekering specialist Sander Bouhuijs