Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Camperverzekerd wederom aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2016

Dinsdag 4 oktober 2016. Door Sander Bouhuijs. 3517 x gelezen - Reageer op dit artikel

Camperverzekerd is van woensdag 12 oktober tot en met zondag 16 oktober 2016 wederom aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Camperverzekerd zal zichzelf ook weer op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.Camperverzekerd Beurs Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht

Kampeer en Caravan Jaarbeurs beleeft in oktober 2016 de 52e editie. De bezoeker wordt centraal gesteld en het nieuwe evenement is helemaal opgebouwd vanuit de wensen van de bezoeker. Elke kampeerliefhebber krijgt gegarandeerd vakantiepret op de 52ste Kampeer en Caravan Jaarbeurs. De beurs omvat alle ingrediënten van een kampeerreis met bijpassende voorpret, tussenpret en napret. Nieuw op de beurs zijn tenten en een breed aanbod van stedentrips door gespecialiseerde aanbieders.

Ook dit jaar heeft de beurs een speciaal thema, namelijk Duitsland!

Waar Nederland het woord gezellig heeft uitgevonden, zo is ook de Duitse gemoedelijkheid beroemd. Dit jaar ademt de KCJ vrije tijd op zijn Duits. Feestvieren en een hapje en een drankje aan lange banken. Voeg hier nog het bruisende Berlijn aan toe en de sfeer van KCJ 2016 is een feit! Bij de authentieke Bierstube is het genieten. Grote pullen bier en authentieke Duitse lekkernijen, zoals heerlijke Bratwurst, Schnitzel en Kaiserschmarren. Een glas Moezelwijn, een warme glühwein of een kop koffie met royaal stuk Schwarzwälder Kirschtorte.

Terwijl de bezoekers al in kampeersferen komen en door de hallen struinen om de nieuwste kampeertrends te ontdekken, worden ze keer op keer verrast door de Duitse gezelligheid én het trendy Berlijnse sfeertje. Denk aan straattheater, graffiti en foodtrucks met mooie pure producten.

Ga lekker zitten in de nieuwste modellen campers en caravans en laat je inspireren door de handigste snufjes op kampeergebied. Daarnaast barst hét kampeer-event van Nederland uit z'n voegen van de activiteiten.

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk kennis met u

Op onze stand kunt u zich uitgebreid laten informeren over onze verzekeringsproducten. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 10, standnummer 10.E068.

Beursinformatie

Evenement: Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2016
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden: Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00.
Entreeprijs aan de kassa: € 12,50 per persoon.

U kunt entreekaarten met € 3,50 korting verkrijgen via de website Kampeerbeurzen.nl

Dinsdag 4 oktober 2016. Door . 3517 x gelezen - Reageer op dit artikel
Deel dit artikel

Camperverzekerd: dé specialist in camperverzekeringen

 • Lage premie!
 • Snelle hulp bij schade
 • Geen verplicht eigen risico
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Geen verborgen kosten
 • Expert in camperverzekeringen

Bereken direct uw premie »

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit onderwerp. Reageer op dit artikel

Reageer op dit artikel

Welkom op het Camperverzekerd blog! We zijn blij met uw deelname aan ons platform en we verwelkomen iedere reactie. Wij hebben als uitgangspunt dat we geen reacties willen verwijderen. Wel hebben we regels opgesteld. Door op ons weblog te reageren, gaat u akkoord met onze huisregels.

Huisregels

 • Anonieme reacties zijn niet toegestaan. U moet reageren met uw echte naam en een geldig e-mailadres.
 • Houd het netjes en wees beleefd naar elkaar.
 • Niet schreeuwen. Gebruik geen woorden of zinnen die alleen uit hoofdletters bestaan in uw tekst.
 • Houd u aan het onderwerp.
 • Niet trollen. Verander uw identiteit niet in één discussie.
 • Vermeld geen persoonlijke gegevens in uw reactie.
 • Toon geen reclame-uitingen in uw reactie.

Reacties die hier niet aan voldoen kunnen wij verwijderen.

(wordt niet gepubliceerd)

Uw reactie

Verzekeringsdeskundige Sander Bouhuijs

Sander Bouhuijs is werkzaam bij Camperverzekerd als verzekeringsdeskundige. Camperverzekerd behoort tot de meest toonaangevende camperverzekeraars in Nederland en onderscheidt zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Als verzekeringsdeskundige én camperaar zal Sander Bouhuijs belangrijke zaken op verzekeringsgebied in relatie tot campers en (camper)reizen onder uw aandacht brengen.

Camperverzekering specialist Sander Bouhuijs