Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Kampeerautoverzekering Camperverzekerd

Woensdag 3 januari 2007. Door Sander Bouhuijs. 4452 x gelezen - Reageer op dit artikel

Een overzicht van kampeerautoverzekering, camperverzekeringen vergelijken, camper verzekeren, camperpolis en de Hymerpolis.

Kampeerautoverzekering

Kampeerautoverzekering van Camperverzekerd. Wilt u kampeerautoverzekering vergelijken? Direct een kampeerautoverzekering afsluiten voor uw kampeerauto! Geen eigen risico en uitlenen aan familie of kennissen is toegestaan!

Camperverzekeringen vergelijken

Camperverzekeringen vergelijken? U kunt direct camperverzekeringen vergelijken en afsluiten! Direct vergelijken op prijs/premie en kwaliteit. Camperverzekeringen met een gescheiden bonus malus ladder!

Verzekeringen kampeerauto

Verzekeringen kampeerauto online de premie berekenen! Gelijk verzekeringen aanvragen voor een kampeerauto, mobilhome of een motorhome. € 0,- eigen risico en goede verzekeringen van Kampeerautoverzekerd. 14 dagen bedenktijd op uw kampeerauto verzekeringen.

Camper verzekeren

Camper verzekeren: Online uw Camper verzekeren. Verzekeren van uw camper met een uitgebreide inventaris en inboedel dekking van € 5.000,-. Uw camper verzekeren met gratis accessoire dekking (inbegrepen in taxatierapport).

Camperpolis

Camperpolis op basis van taxatie. Een camperpolis speciaal voor uw camper, camperbus, buscamper, zelfbouw, of camper bus. Camperpolis met een hoge korting van 75% + 10% alarmkorting! Direct de goedkoopste camperpolis voor uw camper berekenen.

Hymerpolis

De Hymerpolis of hymer polis van Camperverzekerd is de beste verzekering voor uw kampeerauto. Ook polissen voor Adria campers, Dethleffs campers, Volkswagen campers, Carado, Pössl, enz.

Oldtimer Camper Verzekering

Een oldtimer camper verzekering die speciaal is ontwikkeld voor uw oldtimer kampeerauto! Geen taxatieverplichting en is er geen inspectierapport noodzakelijk.

Woensdag 3 januari 2007. Door . 4452 x gelezen - Reageer op dit artikel
Deel dit artikel

Camperverzekerd: dé specialist in camperverzekeringen

 • Lage premie!
 • Snelle hulp bij schade
 • Geen verplicht eigen risico
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Geen verborgen kosten
 • Expert in camperverzekeringen

Bereken direct uw premie »

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit onderwerp. Reageer op dit artikel

Reageer op dit artikel

Welkom op het Camperverzekerd blog! We zijn blij met uw deelname aan ons platform en we verwelkomen iedere reactie. Wij hebben als uitgangspunt dat we geen reacties willen verwijderen. Wel hebben we regels opgesteld. Door op ons weblog te reageren, gaat u akkoord met onze huisregels.

Huisregels

 • Anonieme reacties zijn niet toegestaan. U moet reageren met uw echte naam en een geldig e-mailadres.
 • Houd het netjes en wees beleefd naar elkaar.
 • Niet schreeuwen. Gebruik geen woorden of zinnen die alleen uit hoofdletters bestaan in uw tekst.
 • Houd u aan het onderwerp.
 • Niet trollen. Verander uw identiteit niet in één discussie.
 • Vermeld geen persoonlijke gegevens in uw reactie.
 • Toon geen reclame-uitingen in uw reactie.

Reacties die hier niet aan voldoen kunnen wij verwijderen.

(wordt niet gepubliceerd)

Uw reactie

Verzekeringsdeskundige Sander Bouhuijs

Sander Bouhuijs is werkzaam bij Camperverzekerd als verzekeringsdeskundige. Camperverzekerd behoort tot de meest toonaangevende camperverzekeraars in Nederland en onderscheidt zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Als verzekeringsdeskundige én camperaar zal Sander Bouhuijs belangrijke zaken op verzekeringsgebied in relatie tot campers en (camper)reizen onder uw aandacht brengen.

Camperverzekering specialist Sander Bouhuijs