Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Caravan verzekering

Bent u op zoek naar een goedkope caravan verzekering? Met een goede caravan verzekering kunt u heerlijk ontspannen met uw partner of uw hele gezin op vakantie en heeft u altijd een eigen slaapplaats bij de hand. Daar heeft u een goede caravan verzekering voor. Uiteraard wilt u de beste caravan verzekering. Een die u naar eigen wens kunt samenstellen. Met deskundige hulp in binnen- en buitenland.

Caravan Verzekering

Goedkope caravan verzekering »

Waarom kiest u voor onze Caravan verzekering?

 • Altijd een caravan verzekering op maat
  Hoe goed u uw caravan verzekert, is helemaal aan u. Uw caravan is standaard verzekerd tegen schade door brand, diefstal en storm. Daarnaast kunt u kiezen voor de All Risks-verzekering en bijvoorbeeld uw voortent of inboedel meeverzekeren.
 • Persoonlijke hulpverlening in Nederland en Europa
  Heeft u schade aan uw caravan of andere hulp nodig? Dan kunt u de Hulplijn dag en nacht bellen. Wij zorgen dat u met uw caravan weer veilig thuiskomt. Tip: zet het nummer in uw mobiele telefoon (+ 31 20 65 15 777). Zo weet u ons gemakkelijk te vinden!
 • Extra voordeel voor uw tweedehands caravan!
  De caravanverzekering kunt u voor allerlei soorten caravans afsluiten. Dus ook voor vouwwagens en stacaravans. Heeft u een tweedehands caravan? Dan bieden wij u een extra voordelig tarief. De premie wordt namelijk berekend over de aankoopwaarde van uw caravan.
 • Extra voordeel met de waardegarantie van 1, 3 of 5 jaar.
  Afhankelijk van uw keuze, verzekert u uw caravan met een 1, 3 of 5 jaar durende waardegarantie. De verzekerde som is het bedrag dat wij vergoeden als uw caravan tijdens de looptijd van de waardegarantie gestolen wordt of total loss verklaard wordt.
 • Extra service bij schade
  Schade wilt u snel en vakkundig laten herstellen. Daarom werken wij samen met professionele schadeherstelbedrijven. Dankzij deze samenwerking profiteert u van vele voordelen. Zo ontvangt u twee jaar extra garantie op reparaties en regelen wij de schadebetaling voor u. Kijk voor meer informatie op de website van Caravan Schade Select.

Downloads

Vragen over de caravanverzekering?

Voor vragen over de verzekering van uw toercaravan, stacaravan of vouwkampeerwagen kunt u contact opnemen met Camperverzekerd. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:30 op telefoonnummer 0224 562 011.

Direct uw caravan verzekeren »