Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Gratis aankoopkeuring inclusief vochtmeting

Indien u een WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco (All-risks) camperverzekering heeft bij Camperverzekerd kunt u gebruik maken van een Gratis aankoopkeuring inclusief vochtmeting van uw camper. Uw camper wordt door een professionele RE-CAMP camper deelnemer gratis gecontroleerd op de volgende punten:Gratis aankoopkeuring inclusief vochtmeting camper

  • Visuele controle van de opbouw op eventuele aanwezige schade, of oude (slecht) gerepareerde schade
  • Controle van de banden
  • Leeftijd gasslangen, leeftijd drukregelaar en controle lekdichtheid
  • Controle van afdichtrubbers, kitnaden en uitdrogen van kit bij luiken (dakluiken)
  • Een vochtmeting

De vochtmeting bestaat uit de volgende punten:

  • Visuele controle opbouw op eventuele aluminium corrosie
  • Vochtmeting van opbouw op diverse risicovolle plaatsen zoals aansluiting van wanden op dak en vloer, rondom ramen en dakluiken

Deze aankoopkeuring is geen uitgebreide (technische) inspectie en ook geen vervanger voor een waardetaxatie. Voor een uitgebreide keuring adviseren wij u gebruik te maken van de diensten van Camperhost.

Direct een afspraak maken voor een gratis aankoopkeuring inclusief vochtmeting

De gratis aankoopkeuring vindt plaats bij een aangesloten RE-CAMP camper deelnemer. De aankoopkeuring kan niet plaats vinden op locatie.

Bent u al klant bij Camperverzekerd?

U kunt direct een afspraak maken voor een gratis aankoopkeuring inclusief vochtmeting voor uw camper via uw digitale polismap.

Bent u nog geen klant bij Camperverzekerd?

U kunt gebruik maken van de gratis aankoopkeuring inclusief vochtmeting zodra u er voor kiest om uw camper bij Camperverzekerd te verzekeren. U dient dan (voor de aankoop) uw camperverzekering aan te vragen via onze website. Het is dan raadzaam om met de verkopende partij een garantietermijn af te spreken, zodat u eventueel met de bij de aankoopkeuring geconstateerde gebreken terug kunt gaan naar de verkopende partij. U kunt hiervoor gebruik maken van een gratis camper koopcontract.

Bereken direct de premie voor uw camperverzekering.

Nog meer klantvoordelen bij Camperverzekerd

Camperverzekerd werkt in de camperbranche op diverse gebieden samen met professionele en betrouwbare partners die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten. Door onze samenwerking met andere bedrijven en organisaties kunt u als (potentiële) relatie van Camperverzekerd profiteren van aantrekkelijke kortingen en interessante aanbiedingen.

Heeft u vragen over uw verzekeringsdekking met betrekking tot het coronavirus? Lees de veelgestelde vragen.×