Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Na aanvraag direct verzekerd!
Ook in het weekend.

Gratis jaarlijkse voorjaarscheck voor uw camper

Indien u een WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco (All-risks) camperverzekering heeft bij Camperverzekerd kunt u elk jaar gratis gebruik maken van een uitgebreide voorjaarscheck van uw camper. Uw camper wordt door een professionele RE-CAMP camper deelnemer gratis gecontroleerd op de volgende punten:Gratis jaarlijkse voorjaarscheck camper

  • Bandenprofiel en bandenspanning
  • Ruitenwissers
  • Verlichting
  • Leeftijd gasslangen, leeftijd drukregelaar en controle lekdichtheid
  • Motorolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof (Gratis bijvullen tot maximaal 0,5 liter)

Direct een afspraak maken voor een gratis voorjaarscheck

De gratis voorjaarscheck vindt plaats bij een aangesloten RE-CAMP camper deelnemer. De voorjaarscheck kan niet plaats vinden op locatie. De voorjaarscheck is geen vervanger voor een taxatie en andersom.

Bent u al klant bij Camperverzekerd?

U kunt direct een afspraak maken voor een gratis voorjaarscheck voor uw camper via uw digitale polismap.

Bent u nog geen klant bij Camperverzekerd?

U kunt gebruik maken van de gratis voorjaarscheck zodra u er voor kiest om uw camper bij Camperverzekerd te verzekeren. Bereken direct de premie voor uw camperverzekering.

Nog meer klantvoordelen bij Camperverzekerd

Camperverzekerd werkt in de camperbranche op diverse gebieden samen met professionele en betrouwbare partners die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten. Door onze samenwerking met andere bedrijven en organisaties kunt u als (potentiële) relatie van Camperverzekerd profiteren van aantrekkelijke kortingen en interessante aanbiedingen.