Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Gratis ruitgravering van uw camper

Indien u een WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco (All-risks) camperverzekering heeft bij Camperverzekerd kunt u de glazen ruiten van uw camper gratis laten graveren door een professionele RE-CAMP ondernemer.Gratis ruitgravering camper

Door uw kenteken in uw glazen ruiten te laten graveren, verkleint u de kans dat uw camper wordt gestolen. Het vervangen van een gegraveerde ruit brengt voor dieven namelijk aanzienlijke kosten met zich mee. Indien u uw ramen nog niet heeft laten graveren, adviseren wij u dit alsnog te laten doen.

Direct een afspraak maken om gratis uw ruiten te laten graveren

De gratis ruitgravering vindt plaats bij een aangesloten RE-CAMP camper deelnemer. De ruitgravering kan niet plaats vinden op locatie.

Bent u al klant bij Camperverzekerd?

U kunt direct een afspraak maken om uw glazen ruiten van uw camper gratis te laten graveren via uw digitale polismap.

Bent u nog geen klant bij Camperverzekerd?

U kunt gebruik maken van de actie, om uw glazen ruiten van uw camper gratis te laten graveren, zodra u er voor kiest om uw camper bij Camperverzekerd te verzekeren. Bereken direct de premie voor uw camperverzekering.

Nog meer klantvoordelen bij Camperverzekerd

Camperverzekerd werkt in de camperbranche op diverse gebieden samen met professionele en betrouwbare partners die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten. Door onze samenwerking met andere bedrijven en organisaties kunt u als (potentiële) relatie van Camperverzekerd profiteren van aantrekkelijke kortingen en interessante aanbiedingen.