Logo Camperverzekerd

https://www.camperverzekerd.nl/blog/caravana-leeuwarden-2012

Printdatum: 14-10-2019


Camperverzekerd aanwezig op de Caravana 2012

Camperverzekerd is van 19 tot en met 24 januari 2012 aanwezig op de Caravana in Leeuwarden. Camperverzekerd zal zichzelf, na een geslaagde editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht, ook weer op de Caravana profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

De Caravana in Leeuwarden is één van de grotere recreatiebeurzen in Nederland en is inmiddels (52e editie) uitgegroeid tot een ware toeristische trekpleister voor kampeerfans. Ook dit jaar is is de organisatie er in geslaagd om een grote vertegenwoordiging van campers neer te zetten. Ook camperinbouwbedrijven en bedrijven met camperaccessoires zijn ruim aanwezig. Kortom; een groot en veelzijdig aanbod op campergebied! De Caravana 2012 biedt een perfecte gelegenheid om u te oriënteren op het komende kampeerseizoen.

Anno 2012 is erg veel mogelijk op kampeergebied. Duurzame en lichte materialen, laag energieverbruik, luxe, maar vooral ook een uniek design winnen aan populariteit. 'De kampeerder van nu' kan veel kiezen en zelfs individuele wensen laten doorvoeren in het ontwerp van het product. Op de Caravana 2012 staat het thema 'design' daarom centraal!

Speciaal gericht op dit thema is de designwedstrijd 'Camper en caravan van de toekomst' opgezet. Voor de Caravana 2012 zullen 'productontwikkelaars van de toekomst' ideeën bedenken en ontwerpen creëren op basis van hun eigen visie en deze tonen aan de bezoekers.

Alle bezoekers van de Caravana kunnen hun stem uitbrengen op deze 'campers en caravans van de toekomst' tijdens de beurs. Maquettes van deze ontwerpen zullen op de Caravana getoond worden en bezoekers kunnen een 'week weg' winnen met een Hymer camper.

Camperverzekerd nodigt u uit

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk kennis met u. Op onze stand kunt u zich uitgebreid laten informeren over ons verzekeringsproduct. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand op de Caravana in Leeuwarden. U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 3 (Saksenhal), standnummer 3142.

Camperverzekerd Beurs Leeuwarden

Beursinformatie

Evenement: Caravana 2012
Locatie: WTC Expo Leeuwarden – Heliconweg 52 in Leeuwarden.
Openingstijden: Donderdag 19 januari 2012 tot en met dinsdag 24 januari 2012. Alle dagen van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag 20 januari geopend van 10.00 tot 22.00. Dinsdag 24 januari geopend tot 17.00 uur.
Entreeprijs aan de kassa: € 11,50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree (onder begeleiding van een volwassene).
Entreeprijs online voorverkoop: € 9,95 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree (onder begeleiding van een volwassene).
Parkeertarief bedraagt € 4,- per dag.

Overnachten op een camperplaats vlakbij de Caravana in Leeuwarden?

Campers kunnen overnachten op een camperplaats (3 plaatsen) op korte afstand (2,2 km loopafstand) van de Caravana in Leeuwarden. Overnachten kan voor maximaal 3 dagen en kost € 6,40 per dag. Voorziening voor water en elektra aanwezig. Betalen kan bij het havenkantoor in het naastgelegen park "Prinsentuin", waar ook de SEP-key te verkrijgen is. U vindt de camperplaats op het parkeerterrein van de Garnizoens-Infirmerie, Wissesdwinger 1, 8911 ER te Leeuwarden (Coördinaten: 53,20533 - 5,79669).