Logo Camperverzekerd

https://www.camperverzekerd.nl/blog/caravana-leeuwarden-2016

Printdatum: 18-04-2021


Camperverzekerd wederom aanwezig op de Caravana 2016

Camperverzekerd is van donderdag 21 januari tot en met dinsdag 26 januari 2016 wederom aanwezig op de Caravana in Leeuwarden. Camperverzekerd zal zichzelf, na een geslaagde editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht, ook weer op de Caravana profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

Camperverzekerd Beurs Leeuwarden

De Caravana in Leeuwarden is één van de grotere recreatiebeurzen in Nederland en is inmiddels uitgegroeid tot een ware toeristische trekpleister voor kampeerfans. Ook dit jaar is is de organisatie er in geslaagd om een grote vertegenwoordiging van campers neer te zetten. Ook camperinbouwbedrijven en bedrijven met camperaccessoires zijn ruim aanwezig. Kortom; een groot en veelzijdig aanbod op campergebied! De Caravana 2016 biedt een perfecte gelegenheid om u te oriënteren op het komende kampeerseizoen.

Maak kans op gratis entree!

Camperverzekerd stelt via loting gratis entreekaarten (kaart is geldig voor één persoon op één beursdag naar keuze) beschikbaar voor verzekerden van hen die graag een bezoek willen brengen aan de Caravana.

Meer informatie over de gratis entreekaarten van de Caravana kunt u, als klant van Camperverzekerd, nalezen in de nieuwsbrief van Camperverzekerd welke op 15 december 2015 per e-mail aan alle verzekerden is verzonden.

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk kennis met u

Op onze stand kunt u zich uitgebreid laten informeren over onze verzekeringsproducten. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand op de Caravana in Leeuwarden. U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 3 (Saksenhal), standnummer 3203.

Beursinformatie

Evenement: Caravana 2016
Locatie: WTC Expo Leeuwarden, Heliconweg 52 in Leeuwarden.
Openingstijden: Alle dagen van 10.00 tot 18.00 uur met uitzondering van vrijdag (10.00 tot 21.00) en dinsdag (10.00 tot 17.00).
Entreeprijs aan de kassa: € 15,- per persoon. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree (onder begeleiding van een volwassene).
Entreeprijs online voorverkoop: € 13,50 per persoon.
Parkeertarief bedraagt € 4,- per dag.

Bekijk alle informatie over de Caravana 2016 op: http://kampeerbeurzen.nl/caravana

Overnachten op een camperplaats vlakbij de Caravana in Leeuwarden?

Bekijk alle mogelijkheden om te overnachten met uw camper op: http://kampeerbeurzen.nl/caravana