Logo Camperverzekerd

https://www.camperverzekerd.nl/blog/caravana-leeuwarden-2017

Printdatum: 18-04-2021


Camperverzekerd wederom aanwezig op de Caravana 2017

Camperverzekerd is van donderdag 19 januari tot en met dinsdag 24 januari 2017 wederom aanwezig op de Caravana in Leeuwarden. Camperverzekerd zal zichzelf, na een geslaagde editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht, ook weer op de Caravana profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

Camperverzekerd Beurs Leeuwarden

De Caravana in Leeuwarden is de grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland en is met ruim 400 exposanten inmiddels uitgegroeid tot een ware toeristische trekpleister voor kampeerfans.

Het thema van Caravana 2017 is "Proef de vrijheid!". Met dit thema vieren we dat kamperen ons het ultieme gevoel van vrijheid geeft. Met de camper langs de kust van Frankrijk, naar die ene leuke camping in Italië of met de camper naar de prachtige Adriatische kust in Kroatië. En als het niet bevalt? Dan rijden we door naar de volgende bestemming. Dát is vrijheid!

Maak kans op gratis entree!

Camperverzekerd stelt via loting gratis entreekaarten (kaart is geldig voor één persoon op één beursdag naar keuze) beschikbaar voor verzekerden van hen die graag een bezoek willen brengen aan de Caravana. Meer informatie over de gratis entreekaarten van de Caravana kunt u, als klant van Camperverzekerd, nalezen in de nieuwsbrief van Camperverzekerd welke op 14 december 2016 per e-mail aan alle verzekerden is verzonden.

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk kennis met u

Op onze stand kunt u zich uitgebreid laten informeren over onze verzekeringsproducten. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand op de Caravana in Leeuwarden. U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 3 (Saksenhal), standnummer 3201.

Beursinformatie

Evenement: Caravana 2017
Locatie: WTC Expo Leeuwarden, Heliconweg 52 in Leeuwarden.
Openingstijden: Alle dagen van 10.00 tot 18.00 uur met uitzondering van vrijdag (10.00 tot 20.00) en dinsdag (10.00 tot 17.00).
Entreeprijs aan de kassa: € 15,- per persoon. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree (onder begeleiding van een volwassene).
Entreeprijs online voorverkoop: € 13,50 per persoon.
Parkeertarief bedraagt € 4,- per dag.

Bekijk alle informatie over de Caravana 2017 op: https://kampeerbeurzen.nl/caravana

Overnachten op een camperplaats vlakbij de Caravana in Leeuwarden?

Bekijk alle mogelijkheden om te overnachten met uw camper op: https://kampeerbeurzen.nl/caravana