Logo Camperverzekerd

https://www.camperverzekerd.nl/blog/kampeer-camper-jaarbeurs-utrecht-2007

Printdatum: 30-11-2021


Camperverzekerd aanwezig op Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2007

Camperverzekerd is van 18 tot en met 24 oktober aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Op deze grootsopgezette kampeerbeurs zal Camperverzekerd zichzelf profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

Dit jaar vindt de vijfde editie plaats van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Kampeerbeleving staat centraal op deze grootste kampeerbeurs van Nederland. Het aanbod sluit hier op aan met onder andere de nieuwste kampeerautomodellen, informatie over verzekeringen, accessoires en de laatste noviteiten. Daarnaast uiteraard ook veel aandacht voor andere kampeer gerelateerde zaken zoals tour- en vouwcaravans, (voor)tenten, vouwwagens, bagage- en aanhangwagens, belastingen, toerisme en recreatie in binnen- en buitenland. Nieuw dit jaar is de verkiezing van de “Kampeerauto van het Jaar 2007”.

Camperverzekerd nodigt u uit

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk kennis met u. Op onze stand kunt u zich uitgebreid laten informeren over ons verzekeringsproduct. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand in de Jaarbeurs. U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 10, standnummer D068.

Beursinformatie

Evenement: Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2007
Locatie: Jaarbeurs Utrecht – Jaarbeursplein 6 in Utrecht
Openingstijden: Donderdag 18 oktober 2007 tot en met woensdag 24 oktober 2007. Alle dagen van 10.00 tot 18.00 uur.
Entreeprijs: € 14,- (Prijs aan de kassa).

Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.