Logo Camperverzekerd

https://www.camperverzekerd.nl/blog/kampeer-camper-jaarbeurs-utrecht-2012

Printdatum: 29-05-2020


Camperverzekerd aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2012

Camperverzekerd is van vrijdag 19 tot en met dinsdag 23 oktober aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Op deze populaire recreatiebeurs zal Camperverzekerd zichzelf profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

Kampeerbeleving staat centraal op deze grootste kampeerbeurs van Nederland. Het aanbod sluit hier op aan met onder andere de nieuwste kampeerautomodellen, informatie over verzekeringen, accessoires en de laatste noviteiten. Daarnaast uiteraard ook veel aandacht voor andere kampeer gerelateerde zaken zoals tourcaravans, bagage- en aanhangwagens, informatie over toerisme (campings) en recreatie in binnen- en buitenland.

Een leuke activiteit op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs dit jaar zijn de proefritsessies. Zo kunt u tijdens de beursdagen een proefrit maken in een camper om te kijken of de camper die u op het oog hebt bij u past. Campers van onder meer Hymer, Knaus, Bürstner en Niesmann Bischoff staan tot uw beschikking.

Tijdens de beurs worden er verder presentaties gegeven met praktische en technische tips op kampeergebied. Er is zijn veilingen met leuke prijzen en dit jaar vindt zoals gebruikelijk ook weer de verkiezing van de kampeerauto/camper van het jaar plaats.

Camperverzekerd nodigt u uit

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk met u kennis! Op onze stand kunt u zich, onder het genot van een drankje, uitgebreid laten informeren over ons verzekeringsproduct. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand in de Jaarbeurs. U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 10, standnummer D071.

Camperverzekerd

Beursinformatie

Evenement: Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2012
Locatie: Jaarbeurs Utrecht — Jaarbeursplein 6 in Utrecht.
Openingstijden: Vrijdag 19 oktober tot en met dinsdag 23 oktober. Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.
Entreeprijs: € 16,25,- (Prijs aan de kassa). Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang.

Camperplaats: Voor € 15,- per nacht kunt u als bezoeker van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs van 19 tot en met 23 oktober verblijven op parkeerterrein 2. U dient zelfvoorzienend te zijn en er is geen elektriciteit of afvalwaterpunt. Een watertappunt is wel aanwezig. Een camperplek reserveren kan alleen in combinatie met een bezoek aan de beurs.

Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.