Logo Camperverzekerd

https://www.camperverzekerd.nl/blog/kampeer-caravan-jaarbeurs-utrecht-2016

Printdatum: 26-09-2021


Camperverzekerd wederom aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2016

Camperverzekerd is van woensdag 12 oktober tot en met zondag 16 oktober 2016 wederom aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Camperverzekerd zal zichzelf ook weer op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.Camperverzekerd Beurs Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht

Kampeer en Caravan Jaarbeurs beleeft in oktober 2016 de 52e editie. De bezoeker wordt centraal gesteld en het nieuwe evenement is helemaal opgebouwd vanuit de wensen van de bezoeker. Elke kampeerliefhebber krijgt gegarandeerd vakantiepret op de 52ste Kampeer en Caravan Jaarbeurs. De beurs omvat alle ingrediënten van een kampeerreis met bijpassende voorpret, tussenpret en napret. Nieuw op de beurs zijn tenten en een breed aanbod van stedentrips door gespecialiseerde aanbieders.

Ook dit jaar heeft de beurs een speciaal thema, namelijk Duitsland!

Waar Nederland het woord gezellig heeft uitgevonden, zo is ook de Duitse gemoedelijkheid beroemd. Dit jaar ademt de KCJ vrije tijd op zijn Duits. Feestvieren en een hapje en een drankje aan lange banken. Voeg hier nog het bruisende Berlijn aan toe en de sfeer van KCJ 2016 is een feit! Bij de authentieke Bierstube is het genieten. Grote pullen bier en authentieke Duitse lekkernijen, zoals heerlijke Bratwurst, Schnitzel en Kaiserschmarren. Een glas Moezelwijn, een warme glühwein of een kop koffie met royaal stuk Schwarzwälder Kirschtorte.

Terwijl de bezoekers al in kampeersferen komen en door de hallen struinen om de nieuwste kampeertrends te ontdekken, worden ze keer op keer verrast door de Duitse gezelligheid én het trendy Berlijnse sfeertje. Denk aan straattheater, graffiti en foodtrucks met mooie pure producten.

Ga lekker zitten in de nieuwste modellen campers en caravans en laat je inspireren door de handigste snufjes op kampeergebied. Daarnaast barst hét kampeer-event van Nederland uit z'n voegen van de activiteiten.

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk kennis met u

Op onze stand kunt u zich uitgebreid laten informeren over onze verzekeringsproducten. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 10, standnummer 10.E068.

Beursinformatie

Evenement: Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2016
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden: Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00.
Entreeprijs aan de kassa: € 12,50 per persoon.

U kunt entreekaarten met € 3,50 korting verkrijgen via de website Kampeerbeurzen.nl