Logo Camperverzekerd

https://www.camperverzekerd.nl/blog/kampeer-caravan-jaarbeurs-utrecht-2017

Printdatum: 23-09-2020


Camperverzekerd wederom aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017

Camperverzekerd is van woensdag 11 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017 wederom aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Camperverzekerd zal zichzelf ook weer op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.Camperverzekerd Beurs Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht

Kampeer en Caravan Jaarbeurs beleeft in oktober 2017 de 53e editie. De bezoeker wordt centraal gesteld en het evenement is helemaal opgebouwd vanuit de wensen van de bezoeker. Elke kampeerliefhebber krijgt gegarandeerd vakantiepret op de 53ste Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. De beurs omvat alle ingrediënten van een kampeerreis met bijpassende voorpret, tussenpret en napret.

Je kan je er oriënteren en laten inspireren over de eerstvolgende kampeerbestemming. Hoe ga je deze reis maken? Heb je wel eens nagedacht over een camper? Ben je toe aan een nieuwe vouwwagen? Of kies je voor avontuurlijk en ga je met de tent op reis? Na je bezoek aan deze beurs zit je weer vol met nieuwe en leuke vakantieplannen. Je kan je ook laten informeren over de nieuwste trends op kampeergebied. Wat zijn de laatste kampeergadgets? Welke innovatieve snufjes kan je niet missen? Je komt het allemaal tegen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Ieder jaar is er een nieuw en verrassend thema. Dit jaar is dat Nederland! Afgelopen jaar is ons eigen land namelijk tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs met 52% van de stemmen uitgeroepen tot populairste vakantieland. Met name voor kortere vakanties en weekendtrips is ons eigen land favoriet.

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk kennis met u

Op onze stand kunt u zich uitgebreid laten informeren over onze verzekeringsproducten. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 10, standnummer 10.D071.

Beursinformatie

Evenement: Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden: Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00.
Entreeprijs aan de kassa: € 12,50 per persoon.

U kunt entreekaarten met € 3,50 korting verkrijgen via de website Kampeerbeurzen.nl