Logo Camperverzekerd

https://www.camperverzekerd.nl/blog/particuliere-campermarkt-bunnik-2016

Printdatum: 18-04-2021


Camperverzekerd aanwezig op de Particuliere Campermarkt 2016

Camperverzekerd is van zaterdag 30 april tot en met zondag 1 mei 2016 wederom aanwezig op de Particuliere Campermarkt in Bunnik. Camperverzekerd zal zichzelf, na een geslaagde editie vorig jaar van de Particuliere Campermarkt in Zeewolde, ook weer op de Particuliere Campermarkt 2016 in Bunnik profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.Camperverzekerd Beurs Particuliere Campermarkt Bunnik

Op 30 april en 1 mei wordt voor de 4e keer de 'live' campermarkt gehouden. Deze editie vindt plaats op camping De Boomgaard in Bunnik. Hier kunnen uitsluitend particulieren hun camper aan het publiek te koop aanbieden. Daarnaast is er dit jaar ook ruimte voor standhouders en bedrijfjes die interessante producten of diensten aanbieden die je niet (zo snel) tegen zult komen op de grote camperbeurzen zoals Gorinchem en Houten. Ook particulieren die hun camper verhuren zullen uitgenodigd worden hun camper te komen laten zien.

Camperverzekerd maakt graag persoonlijk kennis met u

Op onze stand kunt u zich uitgebreid laten informeren over onze verzekeringsproducten. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan de Particuliere Campermarkt in Bunnik.

Beursinformatie

Evenement: Particuliere Campermarkt 2016
Locatie: Camping de Boomgaard, Parallelweg 9 in Bunnik
Openingstijden: Beide dagen geopend van 10.00 tot 16.00.
Entreeprijs: Gratis!

Meer informatie vindt u op de website Kampeerbeurzen.nl