Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Veilige verbinding!

Reisverzekering: vragen omtrent het coronavirus

Er komen bij Camperverzekerd veel vragen binnen omtrent geplande reizen of reizen die reeds zijn aangevangen. De meeste vragen hebben betrekking op het annuleren van een reis en de mogelijkheid tot vergoeding van de annuleringskosten.

Het is goed om te weten dat uw doorlopende reisverzekering (inclusief eventuele annuleringsdekking) de kosten die ontstaan door het coronavirus in de meeste gevallen niet dekt. Dat geldt voor bijna alle verzekeraars. Het is dus veelal niet mogelijk om de kosten van het annuleren van uw reis of extra reis- of verblijfkosten via uw doorlopende reisverzekering terug te krijgen.

Op deze pagina vindt u een overzicht van veelgestelde vragen omtrent het coronavirus in relatie tot uw doorlopende reisverzekering.

Dekking op de Doorlopende reisverzekering

Dekking op de Garantie-annulering

Heeft u aanvullend op uw doorlopende reisverzekering de module 'Garantie-annulering' meeverzekerd? U kunt dit controleren op uw polisblad van uw doorlopende reisverzekering of in uw digitale polismap in het polisoverzicht.

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen met betrekking tot het annuleren van een reis in relatie tot de annuleringsdekking (optionele dekking).

Heeft u vragen over uw verzekeringsdekking met betrekking tot het coronavirus? Lees de veelgestelde vragen.×