Logo Camperverzekerd

https://www.camperverzekerd.nl/geen-eigen-risico

Printdatum: 14-10-2019


Geen eigen risico bij Camperverzekerd

De camperverzekering van Camperverzekerd heeft bij schadeherstel geen verplicht eigen risico. Om u bij schadereparaties optimaal van dienst te zijn werkt Camperverzekerd samen met de beste camper schadeherstellers van Nederland onder de naam RE-CAMP. Een schadereparatie via een Camperverzekerd schadehersteller biedt u vele voordelen, waaronder;

Expertise, schadebetalingen en eventueel verhaal van de schade bij een tegenpartij wordt allemaal door Camperverzekerd geregeld.

Uiteraard mag u de schade aan uw camper ook laten herstellen bij een schadehersteller die niet is aangesloten bij Camperverzekerd. In dat geval vervallen de bovenstaande voordelen.

In de volgende situaties rekent Camperverzekerd wel een eigen risico;

Het eigen risico welke wij in rekening brengen in bovengenoemde situaties is een zeer marktconform bedrag. De meest camperverzekeraars hanteren voor camperverzekeringen een verplicht eigen risico van € 130, € 150, € 250, € 300, € 500, € 750 of zelfs € 1.000.

Geen vergoeding bij Univé

Bij de camperverzekering van Univé is bij schade zelfs een heel nadelige bepaling in de voorwaarden opgenomen:

Indien u een schadehersteller kiest die niet met Univé samenwerkt, dan wordt uw schade niet vergoed!

Hetzelfde geldt bij Univé voor ruitreparatie van de camper; kiest u een schadehersteller die uw ruit repareert en niet met Univé samenwerkt, dan worden deze kosten door Univé niet vergoed!

Raadpleeg de polis en/of polisvoorwaarden voor het eigen risico en de voorwaarden die bij uw camperverzekering van toepassing zijn.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Camperverzekerd.