Logo Camperverzekerd

https://www.camperverzekerd.nl/zelfbouw-camperverzekering

Printdatum: 18-04-2021


Zelfbouw camperverzekering

Op zoek naar een zelfbouw camperverzekering? U kunt uw zelfbouw camper goed én voordelig bij Camperverzekerd verzekeren.Zelfbouw camper verzekering

De camperverzekering van Camperverzekerd is uitermate geschikt voor zelfbouw campers. Wanneer uw zelfbouw camper is ingericht als kampeerauto en als zodanig is gekeurd bij de RDW kunt u uw zelfbouw camper als camper verzekeren.

De voorwaarden voor de zelfbouw camperverzekering bij Camperverzekerd zijn exact hetzelfde als de voorwaarden (Polisvoorwaarden camperverzekering) zoals genoemd op deze website.

Camperverzekerd is dé specialist op het gebied van camperverzekeringen en behoort al jarenlang tot de meest toonaangevende aanbieders van camperverzekeringen. Vanwege ons specialisme en passie voor campers, kunnen wij voor uw zelfbouw camper de meest optimale camperverzekering bieden.

Het ombouwtraject verzekeren?

Heeft u een bestelauto aangeschaft en gaat u deze binnen 4 weken volledig (laten) ombouwen en bij de RDW laten keuren naar een camper? Wij kunnen dan direct uw bestelauto al als camper goed en volledig verzekeren.

Duurt het volledige ombouwtraject en de RDW keuring langer dan 4 weken? Dan dient u eerst uw bestelauto elders te verzekeren met een bestelautoverzekering. Zodra uw camper volledig is omgebouwd en gekeurd is als camper, kunt u bij ons een zelfbouw camperverzekering afsluiten.

Zelfbouw camperverzekering afsluiten »

Laat uw zelfbouw camper taxeren

Doordat elke zelfbouw camper uniek is, is het lastig om de huidige marktwaarde van uw zelfbouw camper te bepalen. Het is daarom aan te raden om de waarde van uw zelfbouw camper te laten bepalen door een onafhankelijke taxateur.

Indien u uw zelfbouw camper WA + Volledig Casco (All-Risks) wenst te verzekeren dan zal de camper getaxeerd moeten worden om de waarde van uw zelfbouw camper te bepalen. Deze waardetaxatie dient plaats te vinden op het moment dat de werkzaamheden aan uw zelfbouw camper afgerond zijn. Een taxatie via Camperverzekerd bedraagt € 120,- en wordt uitgevoerd door een onafhankelijke VRT-gecertificeerde register taxateur.

Een groot voordeel van taxatie is dat als de camper verloren gaat door een totaalverlies (brand, diefstal, etc.) binnen 5 jaar na taxatie, de taxatiewaarde wordt uitgekeerd i.p.v. de dagwaarde. Uw camper kent na taxatie de eerste 5 jaar dus geen afschrijving bij een onverhoopte schade!

Indien u uw zelfbouw camper WA of WA + Beperkt Casco wenst te verzekeren, dan is een taxatie voor de verzekering van Camperverzekerd niet noodzakelijk. U hoeft ook geen inspectierapport te overleggen. Vanzelfsprekend kunt u, indien door u gewenst, wel gebruik maken van de mogelijkheid om uw camper te laten taxeren via Camperverzekerd.

Wilt u meer informatie lezen over het taxeren van uw zelfbouw camper? Lees meer over: Taxatie van uw camper.

Onderscheidende voordelen zelfbouw camperverzekering