Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Na aanvraag direct verzekerd!

Premie camperverzekering berekenen

Kenteken

Is het kenteken van uw camper (nog) niet bekend? U kunt dit veld dan leeg laten.

Heeft u een zelfbouwcamper die nog als bestelauto staat geregistreerd bij de RDW? In dat geval kunt u het bestelauto kenteken invullen.

Ledig gewicht

Het ledig gewicht volgens het kenteken van uw camper. Het ledig gewicht, ook wel "Massa ledig voertuig" genoemd, geeft aan hoe zwaar uw camper is. Uitgedrukt in kilogram (kg), zonder passagiers en lading.

Het ledig gewicht is altijd 100kg minder dan het massa rijklaar gewicht welke genoemd staat op het kentekenbewijs (pasje).

U kunt het ledig gewicht terugvinden op het kentekenbewijs (Massa rijklaar minus 100kg), de camperpolis van uw huidige verzekeringsmaatschappij, of u kunt op basis van het kenteken het ledig gewicht van uw camper achterhalen via de website van het RDW.

Bouwjaar

Het bouwjaar volgens het kenteken van uw camper. U kunt het bouwjaar van uw camper terugvinden op het kentekenbewijs.

U kunt het bouwjaar ook achterhalen door uw kenteken in te vullen op de website van het RDW en vervolgens te kijken bij 'Datum eerste toelating' onder het kopje 'Vervaldata en historie'

Beveiliging & camper verzekeren

Indien u uw camper beveiligd heeft met een degelijk beveiligingssysteem krijgt u van ons een extra korting bovenop de toch al zeer scherpe premie. Camperverzekerd verleent op de Beperkt en Volledig Cascodekking een premiekorting van 10% bij een Kiwa SCM/CCV Klasse 2 alarmsysteem (of een hogere klasse) en bij een mechanische beveiliging zoals een BearLock of Construct.

Uw camper verzekeren met beveiligingskorting? Om in aanmerking te komen voor de premiekorting dient u een kopie van een geldig Kiwa SCM/CCV certificaat of een BearLock inbouwbewijs aan ons te verstrekken.

Beveiligingseis om camper te verzekeren

De beveiligingsrichtlijnen van een camper is op basis van de nieuwwaarde, taxatiewaarde of dagwaarde van de camper. De vereiste beveiliging dient uiterlijk binnen 30 dagen na ingangsdatum camperverzekering ingebouwd te zijn om diefstaldekking te kunnen handhaven.

WaardeMinimaal vereiste beveiliging (richtlijnen)
€ 30.000,- tot € 75.000,-
 • Startonderbreker, of
 • BearLock of Construct
€ 75.000,- tot € 125.000,-
 • SCM/CCV Klasse 2 alarmsysteem (of een hogere klasse), of
 • BearLock of Construct, of
 • SCM/CCV Klasse TV terugvindsysteem, of
 • LoJack na-diefstalsysteem
€ 125.000,- tot € 200.000,-
 • SCM/CCV Klasse 2 alarmsysteem in combinatie met BearLock of Construct, of
 • SCM/CCV Klasse 2 alarmsysteem in combinatie met SCM/CCV Klasse TV terugvindsysteem, of
 • SCM/CCV Klasse 2 alarmsysteem in combinatie met LoJack, of
 • BearLock of Construct in combinatie met SCM/CCV Klasse TV terugvindsysteem, of
 • BearLock of Construct in combinatie met LoJack, of
 • SCM/CCV Klasse 4 voertuigvolgsysteem (of een hogere klasse)
€ 200.000,- of hoger
 • Op aanvraag. U dient hiervoor op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 telefonisch contact op te nemen met Camperverzekerd via 0224 562 011.

Wij behouden ons het recht voor om op basis van het aangeboden risico afwijkende of aanvullende beveiligingseisen te stellen. Indien er uit uw verzekeringsaanvraag blijkt dat er een afwijkende beveiligingseis geldt, dan ontvangt u hier uiteraard bericht van. Wij adviseren u echter voorafgaand aan een verzekeringsaanvraag contact met ons op te nemen.

Bijvoorbeeld voor buscampers van bepaalde merken/typen kan een aanvullende beveiligingseis worden gesteld. Doorgaans wordt voor buscampers een BearLock versnellingsbak- of stuurasslot vereist welke binnen 30 dagen na ingangsdatum van de camperverzekering dient te zijn ingebouwd.

Gezien de zeer hoge diefstalgevoeligheid van Volkswagen T5 en Volkswagen T6 campers gelden er voor deze typen afwijkende beveiligingseisen. Volkswagen T5 en Volkswagen T6 campers dienen binnen 30 dagen na ingangsdatum van de camperverzekering te zijn voorzien van een BearLock NRK/FK versnellingsbak- of stuurasslot in combinatie met een BearLock Motorkapslot.

Informatie over de verschillende beveiligingen

Wenst u meer informatie over de verschillende beveiligingsvormen, kijk dan eens op de pagina beveiliging van uw camper.

Direct de hoogste no-claimkorting van 80%

Bij Camperverzekerd kunt u doorgaans direct met de hoogste no-claimkorting van 80% beginnen! Wij nemen namelijk de no-claimkorting over van een ander motorrijtuig (bijvoorbeeld uw personenauto, bestelauto of motor) die naast de camper in uw bezit blijft. Wij kunnen u de maximale no-claimkorting van 80% geven op uw camperverzekering indien u 80% no-claimkorting of hoger, óf 8 schadevrije jaren of meer heeft op uw andere motorrijtuig.

 • Het is niet verplicht om uw andere motorrijtuig ook bij Camperverzekerd te verzekeren.
 • Schade aan uw camper is niet van invloed op de korting van uw (bestel)auto of motor en andersom!
 • Het maakt niet uit of de (bestel)auto of motor op naam van de samenwonende partner staat.

Heeft u minder dan 80% no-claimkorting of minder dan 8 schadevrije jaren op uw andere motorrijtuig? Dan kunt u de no-claimkorting bepalen aan de hand van de onderstaande tabel.

No-claimkorting op een ander motorrijtuigSchadevrije jaren op een ander motorrijtuigNo-claimkorting bij Camperverzekerd
80% of hoger8 of meer80%
75%775%
72,5%672,5%
70%570%
67,5%467,5%
65%365%
60%260%
55%155%
50% of lager0 of minder50%

Voorwaarden voor overname van no-claimkorting van een ander motorrijtuig zijn:

 • Het andere motorrijtuig dient naast de camper in bezit te zijn en te blijven.
 • Op het motorrijtuig waarvan wij de no-claimkorting dienen over te nemen dient u 0 of meer schadevrije jaren te hebben.
 • Wij kunnen geen no-claimkorting overnemen van een brom- of snorfiets.

Schadevrije jaren overnemen

Kunnen wij schadevrije jaren overnemen omdat u met uw huidige camper overstapt van een andere verzekeraar naar Camperverzekerd? Of omdat u een ander motorrijtuig gaat inruilen voor de camper? Vanaf 8 schadevrije jaren krijgt u bij Camperverzekerd de maximale no-claimkorting van 80%. Heeft u minder dan 8 schadevrije jaren die wij kunnen overnemen? Dan kunnen wij alsnog de maximale no-claimkorting van 80% toekennen aan de hand van een kopie polis van een ander motorrijtuig waaruit 80% no-claimkorting of 8 schadevrije jaren of meer blijkt.

Is de camper uw enige motorrijtuig?

Dan kunnen wij alleen no-claimkorting toekennen aan de hand van het aantal schadevrije jaren die u op uw huidige camperverzekering heeft. Vanaf 8 schadevrije jaren krijgt u bij Camperverzekerd de maximale no-claimkorting van 80%. Heeft u minder dan 8 schadevrije jaren die wij kunnen overnemen? In de bovenstaande tabel kunt u de te verkrijgen no-claimkorting terugvinden.

Rijdt u een (private) lease-auto?

Dan wensen wij een lease-verklaring te ontvangen van de lease-maatschappij met daarin de opgebouwde schadevrije jaren. Vanaf 8 schadevrije jaren krijgt u bij Camperverzekerd de maximale no-claimkorting van 80%. Heeft u minder dan 8 schadevrije jaren? In de bovenstaande tabel kunt u de te verkrijgen no-claimkorting terugvinden.

Heeft u vragen over de no-claimkorting en/of schadevrije jaren?

Aarzel niet en neem direct telefonisch contact op met Camperverzekerd via 0224 562 011. Wij zijn u graag van dienst!

Dekkingsverzicht

Een uitgebreid dekkingsoverzicht kunt u vinden op de pagina basisdekkingen camperverzekering.

WA

De verplichte WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) biedt dekking voor schade aan personen en/of zaken veroorzaakt met of door uw camper. De verzekerde som bedraagt € 2.500.000,- per gebeurtenis in geval van materiële schade en € 6.100.000,- per gebeurtenis in geval van letselschade.

WA + Beperkt Casco

Dekking tegen schade als gevolg van een aantal met name genoemde gebeurtenissen zoals brand, diefstal, joyriding, verduistering, braak, ruitbreuk, storm, hagel, vandalisme (!), overstroming, directe botsing met wild en loslopende dieren en kwaadwillige beschadiging. De Beperkt Cascodekking biedt ook gratis dekking voor de inboedel tot een bedrag van € 5.000,-.

WA + Volledig Casco (All-risks)

De All-Risks camperverzekering van Camperverzekerd.

De WA + Volledig Casco verzekering dekt de schade aan uw camper als gevolg van enig plotseling van buiten afkomend onheil. Bijvoorbeeld schade door een aanrijding, of schade door vandalisme. Verhaalsrechtsbijstand is gratis meeverzekerd bij een uitgebreide Cascoverzekering. Tevens is er onder de Volledig Casco verzekering dekking voor inboedel; tot € 5.000,- is bij Camperverzekerd gratis meeverzekerd.

Huidige waarde van uw camper

Als u de camper in de afgelopen 3 jaar heeft gekocht vult u het aankoopbedrag in. Als de camper al langer in uw eigendom is, vult u hier de geschatte huidige waarde in.

Stel; uw camper is waard: € 11.000,-. U vult dan in "11000".

Nieuwwaarderegeling van 10 jaar voor nieuwe campers

De gratis nieuwwaarderegeling van Camperverzekerd geldt voor een periode van maar liefst 10 jaar! Een groot voordeel van de nieuwwaarderegeling is dat als de camper verloren gaat door een totaalverlies (brand, diefstal, etc.), binnen 10 jaar na aanschaf, er een gunstige uitkering plaatsvindt in plaats van de dagwaarde.

De eerste 7 jaar garantie

Indien er sprake is van een totaalverlies dan vergoedt Camperverzekerd in de eerste 7 jaar (84 maanden) de oorspronkelijke cataloguswaarde van uw camper. Dit is de nieuwwaarde inclusief accessoires van de camper op het moment van aankoop.

Gunstige afschrijving van het 7e tot 10e jaar

Na het 7e jaar zal er sprake zijn van een zeer gunstige regeling waarbij er een afschrijving plaatsvindt van 1,5% per maand. De vergoeding na afschrijving zal nooit minder zijn dan de dagwaarde.

Na het 10e jaar

Zodra uw camper ouder wordt dan 10 jaar, dan komt de gunstige nieuwwaarderegeling te vervallen. Wij zullen u dan adviseren de camper te laten taxeren. Groot voordeel van taxatie is dat u dan premie zult gaan betalen over de (lagere) getaxeerde waarde in plaats van de nieuwwaarde. Uw premie gaat daardoor omlaag en er wordt 5 jaar taxatiewaardegarantie verleend.

Uw voordelen

 • 10 Jaar nieuwwaarderegeling: 7 jaar garantie + 3 jaar afschrijving!
 • 7 jaar lang geen afschrijving bij een totaalverlies! Daarna een gunstige afschrijving.
 • Geen discussie over de hoogte van de uitkering bij een totaalverlies.

De 10 jaar nieuwwaarderegeling geldt alleen als uw camper bij afgifte van het eerste Nederlands kentekenbewijs nieuw was (u bent 1e eigenaar) en de camper is niet ouder dan 10 jaar.

Welke bedrag dient u op te geven voor de verzekering?

Om gebruik te kunnen maken van de zeer uitgebreide nieuwwaarderegeling dient u de oorspronkelijke nieuwwaarde (cataloguswaarde) inclusief accessoires en inclusief kosten rijklaar op te geven. Eventuele kortingen kunnen niet van de oorspronkelijke nieuwwaarde afgetrokken worden.

Voorbeeld: U koopt een camper met een cataloguswaarde van € 90.000,- (inclusief BPM) met € 750,- kosten rijklaar en € 4.250,- aan accessoires. U krijgt € 5.000,- korting vanwege een overjarig model. U dient als oorspronkelijke nieuwwaarde dan op te geven: € 90.000,- + € 750,- kosten rijklaar + € 4.250,- aan accessoires = € 95.000,-. De korting wordt niet meegeteld. De oorspronkelijke nieuwwaarde (cataloguswaarde) is namelijk een ander bedrag dan de aanschafwaarde.

Taxatiewaardegarantie van 5 jaar

U kunt bij ons uw camper verzekeren met 5 jaar taxatiewaardegarantie indien uw camper getaxeerd wordt. Op voorhand kunt u voor de premieberekening uitgaan van een schatting van de huidige waarde van uw camper, of als u de camper onlangs gekocht heeft de aanschafwaarde. Wij verzekeren uw camper dan voorlopig op basis van de door u ingevulde dagwaarde.

Na aanvraag van de verzekering dient uw camper vervolgens getaxeerd te worden om de huidige waarde exact te bepalen. In dat geval komt een onafhankelijk VRT gecertificeerde register taxateur bij u op locatie de waarde van uw camper taxeren. Deze waarde (taxatiewaarde) wordt door ons uiteindelijk gehanteerd als de definitieve verzekerde som.

Voordelen van taxatie

Een groot voordeel van taxatie is dat als de camper verloren gaat door een totaalverlies (brand, diefstal, etc.) binnen 5 jaar na taxatie, de taxatiewaarde wordt uitgekeerd in plaats van de dagwaarde. Uw camper kent na taxatie de eerste 5 jaar dus geen afschrijving bij een onverhoopte schade!

 • 5 Jaar Taxatiewaardegarantie, 5 jaar lang geen afschrijving bij een totaalverlies!
 • Taxatie vindt plaats door een onafhankelijk VRT gecertificeerde register taxateur!
 • Taxatie op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis of in de stalling!
 • Geen discussie over de hoogte van de uitkering bij een totaalverlies.
 • Gereduceerd tarief van € 125,-. (Standaard tarief is € 165,-)
 • U ontvangt een uitgebreid taxatierapport.
 • Gratis beperkte vochtmeting, controle leeftijd banden, gasslangen en drukregelaar.

Taxatieprocedure

De taxatiekosten bedragen eenmalig € 125,- inclusief btw en exclusief eventuele tol- en veerpontkosten. De taxatieprocedure is als volgt;

 1. Een taxatie wordt na ontvangst van het aanvraagformulier door ons geregeld en kan overal plaatsvinden, zelfs bij u thuis of bij de stalling;
 2. Het taxatiebureau zal met u contact opnemen voor het maken van een afspraak;
 3. Taxatie vindt doorgaans plaats binnen 2 weken na aanvraag camperverzekering.

Heeft u al een taxatierapport?

Dan kunnen wij dit taxatierapport (her)gebruiken mits het taxatierapport maximaal 3 jaar oud is en opgemaakt is door een VRT of TMV gecertificeerde register taxateur. Of opgemaakt te zijn door een FEHAC erkend taxateur. U hoeft dan geen € 125,- taxatiekosten te betalen voor een (her)taxatie. U kunt dan de getaxeerde waarde hanteren voor de premieberekening.

Taxatierapporten van de volgende taxatiebureaus worden direct geaccepteerd:

 • Campertaxaties.nl
 • CCE
 • CED
 • EuroExpertise
 • Expertise & Taxatie Zuid
 • Nobel Expertise
 • Oldenhuis Taxatie en Expertisebureau
 • Taxatie en Expertisebureau Hugo van Oosterwijk

Taxatierapporten van andere taxatiebureaus dienen eerst vooraf door ons akkoord bevonden te worden.

Om vast te kunnen stellen of uw taxatierapport nog geldig of akkoord is, kunt u het beste het taxatierapport vooraf per e-mail aan ons insturen zodat wij het taxatierapport kunnen beoordelen.

Aankoopwaardegarantie van 3 jaar (gratis)

U kunt bij ons uw camper verzekeren met gratis 3 jaar aankoopwaardegarantie indien u eigenaar wordt van een camper of in de afgelopen 3 jaar eigenaar bent geworden van uw camper. U kunt voor de premieberekening uitgaan van de aankoopwaarde.

Heeft u na aankoop van de camper nog extra accessoires (bijvoorbeeld een vaste fietsendrager, schotelantenne, luifel, etc.) toegevoegd aan uw camper? In dat geval dient u bij de premieberekening uit te gaan van de aankoopwaarde van de camper inclusief de waarde van de later aangebrachte accessoires.

Voordelen van een aankoopwaardegarantie

Een groot voordeel van een aankoopwaardegarantie is dat als de camper verloren gaat door een totaalverlies (brand, diefstal, etc.) binnen 3 jaar na tenaamstelling, de aankoopwaarde wordt uitgekeerd in plaats van de dagwaarde. Uw camper kent de eerste 3 jaar dus geen afschrijving bij een onverhoopte schade!

 • 3 Jaar Aankoopwaardegarantie, 3 jaar lang geen afschrijving bij een totaalverlies!
 • Geen discussie over de hoogte van de uitkering bij een totaalverlies.
 • De 3 jaar aankoopwaardegarantie is een gratis dekking bij Camperverzekerd!

Voorwaarden

In geval van totaal verlies wordt de uitkering gedurende de eerste 36 maanden na de aankoop (datum tenaamstelling) van de camper gebaseerd op het aankoopbedrag van de camper. Bewaar daarom de aankoopnota of het betalingsbewijs, deze heeft u nodig bij een eventuele schade.

Wanneer is de aankoopwaardegarantie niet mogelijk?

Heeft u de camper al langer dan 3 jaar in bezit? In dat geval is de aankoopwaardegarantie niet mogelijk en dient u te kiezen voor 5 Jaar taxatiewaardegarantie.

Betreft uw camper een zelfbouw camper? De aankoopwaardegarantie is dan alleen mogelijk indien u de camper in eindstaat heeft gekocht. In alle andere gevallen dient u te kiezen voor 5 Jaar taxatiewaardegarantie.

Dagwaarde

Indien u niet kiest voor een waardegarantie, vindt er bij een totaalverlies uitkering plaats op basis van de dagwaarde van uw camper. De dagwaarde is de waarde van uw camper vlak voordat deze werd gestolen of total loss werd verklaard. Deze waarde wordt na schade bepaald door een expert.

Nieuwe camper

Indien u een nieuwe camper koopt en u bent de eerste eigenaar (geen eerdere eigenaar), dan vult u "Ja" in. Indien u de eerste eigenaar bent van uw camper en u heeft uw camper reeds in uw bezit, maar minder dan 7 jaar, dan vult u ook "Ja" in.

Heeft u twijfels of de camper nieuw is (geen eerdere eigenaar)? U kunt dit gratis en eenvoudig controleren op de website van het RDW aan de hand van het kenteken. Onder het kopje 'Vervaldata en historie' dient dezelfde datum te staan bij 'Datum eerste toelating', 'Datum tenaamstelling' én 'Datum eerste inschrijving in Nederland'.

Niet nieuw

Indien u niet de eerste eigenaar bent (occasion), is de camper niet nieuw. In dat geval dient u "Nee" in te vullen. Indien u wel eerste eigenaar bent, maar de camper is al langere tijd (meer dan 7 jaar) in uw bezit dient u ook "Nee" in te vullen.

Beperkte No-Claimbescherming (Gratis)

Schades worden bij Camperverzekerd apart beoordeeld. Camperverzekerd kijkt hierbij of het alleen een WA-schade (schade aan iemand anders) is, alleen een Casco schade (schade aan de eigen camper) of dat er sprake is van beide (zowel schade veroorzaakt aan iemand anders als schade aan de eigen camper).

Met de gratis aanvullende dekking "Beperkte No-claimbescherming" heeft u 2 Bonus/Malus ladders, 1 voor het WA gedeelte en 1 voor het Casco gedeelte.

Een WA-schade is niet van invloed op de Bonus/Malus ladder voor Casco terwijl omgekeerd een Casco schade geen invloed heeft op de Bonus/Malus voor WA. Deze unieke regeling kan u bij een onverhoopte schade zeer veel geld besparen.

Bij iedere andere verzekeraar valt u namelijk altijd terug in korting over zowel de WA als Casco premie, ongeacht het soort schade! Camperverzekerd is uniek met deze Gratis Beperkte No-claimbescherming!

Inboedel € 5.000,- (Gratis)

Onder inboedel, ook wel inventaris genoemd, wordt verstaan de losse zaken in uw camper die u nodig heeft om met uw camper te kunnen kamperen.

De meeste camperverzekeraars verstaan onder inboedel of inventaris bijvoorbeeld levensmiddelen, potten, pannen, beddengoed, bestek, campingstoeltjes en dergelijke.

Kleding, elektronica en kostbaarheden wordt doorgaans niet tot de inboedel gerekend!

Bij Camperverzekerd zijn wel alle losse spullen verzekerd!

Camperverzekerd hanteert op de WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco camperverzekering een zeer uitgebreide inboedeldekking; Tot een bedrag van € 5.000,- is inboedel gratis meeverzekerd. Behalve dat het standaard verzekerde bedrag bij Camperverzekerd hoger is dan bij andere verzekeraars biedt de inboedeldekking bij Camperverzekerd ook een uitgebreidere verzekeringsdekking.

Uw complete inventaris in de camper is verzekerd (met uitzondering van geld, pasjes en geldwaardige papieren). De gratis inboedelverzekering van Camperverzekerd biedt niet alleen dekking voor uw kampeerartikelen en kleding; ook luxeartikelen zoals een laptop, fotocamera, zonnebril of horloge is meeverzekerd.

Nergens anders is uw camperinboedel zo uitgebreid verzekerd!

Ook uw acessoires zijn standaard meeverzekerd!

Een luifel, schotel, fietsendrager of andere accessoires vallen niet onder de inboedeldekking. Accessoires zijn standaard verzekerd, mits opgenomen in de verzekerde som.

Wanneer u een WA + Volledig Casco (All-Risk) camperverzekering wenst en uw camper is nieuw? Dan dient u de cataloguswaarde inclusief accessoires op te geven. Is uw camper niet (meer) nieuw? Dan dient uw camper bij een All-risk dekking getaxeerd te worden. In de taxatie worden alle aanwezige accessoires meegenomen.

Ongevallen inzittenden

Samen met uw partner op vakantie met uw camper? Een weekendje weg met uw (klein)kinderen in de camper? Tijdens reizen met uw camper kunnen er allerlei onverwachte situaties voorkomen. U moet er niet aan denken dat er iets gebeurt met uzelf of de andere inzittenden in uw camper. Emotioneel, maar ook financieel.

De Ongevallen inzittendendekking keert een vast bedrag uit voor een inzittende van de camper (waaronder de bestuurder) die door een ongeval blijvend invalide wordt (€ 15.000,-) of overlijdt (€ 7.500,-). Het recht op uitkering bij invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval geldt altijd, ongeacht wie er schuld heeft aan het ongeval.

Standaard zijn 4 personen verzekerd

Standaard geeft de Ongevallen Inzittendenverzekering dekking voor 4 personen. Het is mogelijk om deze dekking uit te breiden naar meer personen. Wilt u meer personen verzekeren? U kunt het aantal te verzekeren personen aangeven in het vrij invulveld in het aanvraagformulier.

74% van onze klanten kiest voor Ongevallen inzittenden!

74%

Schade voor inzittenden

Samen met uw partner op vakantie met uw camper? Een weekendje weg met uw (klein)kinderen in de camper? Tijdens reizen met uw camper kunnen er allerlei onverwachte situaties voorkomen. U moet er niet aan denken dat er iets gebeurt met uzelf of de andere inzittenden in uw camper. Emotioneel, maar ook financieel.

Met 'Schade voor inzittenden' bent uzelf en uw passagiers na een ongeval verzekerd tegen de werkelijk geleden schade tot een bedrag van € 1.000.000,-. Zowel letselschade als schade aan bagage of kleding wordt dus vergoed. Het recht op uitkering geldt altijd. Het maakt niet uit wie de schade heeft veroorzaakt.

Belangrijk om te weten is dat een Schade voor inzittenden verzekering voertuiggebonden is. Indien u dus Schade voor inzittenden heeft meeverzekerd op uw personenauto, dan is deze niet van toepassing op uw camper. U dient dus voor elk motorrijtuig apart een inzittenden verzekering af te sluiten.

74% van onze klanten kiest voor Schade voor inzittenden!

74%

Verhaalsrechtsbijstand

Verhaalsrechtsbijstand biedt juridische hulp bij het verhalen van schade na een ongeval door juristen van DAS rechtsbijstand. Er is dekking voor het verhalen van materiële schade (bijvoorbeeld uw camper of inboedel) én letselschade. Verhaalsrechtsbijstand is standaard inbegrepen in onze camperverzekering, ongeacht de dekking!

100% van onze klanten kiest voor Verhaalsrechtsbijstand!

100%

Doorlopende reisverzekering met extra camperdekkingen!

Een doorlopende reisverzekering met de standaard basisdekkingen zoals bagage, buitengewone kosten, personenhulpverlening en telecommunicatiekosten. Daarnaast extra uitgebreide camper dekkingen zoals;

 • Zeer uitgebreide pechhulp in Nederland en heel Europa!
 • Uitgebreide reisverzekeringsdekking, ook in Nederland
 • Voor reizen met camper geen overlegging boekingsbewijs noodzakelijk!
 • Per reis een geldigheidsduur van 120 dagen aaneengesloten
 • Fietsen standaard meeverzekerd voor € 500,- per fiets (hogere bedragen mogelijk)

De doorlopende reisverzekering biedt bij uitval van de camper onder andere dekking voor;

 • Huurkosten van een andere camper (Max. € 3.000,-)
 • Hulp (alle kosten worden vergoed)
 • Repatriëring van camper, personen en huisdieren (alle kosten worden vergoed)
 • Berging, bewaking, stalling en vervoer (€ 1.000,-)
 • Extra verblijfkosten (Max. 10 dagen, per verzekerde per dag: € 50,-)
 • Arbeidsloon voor reparaties langs de weg (€ 150,-)
 • Verzending van onderdelen (€ 150,-)

De doorlopende reisverzekering is ook geldig voor andere reizen, zoals vliegreizen!

64% van onze klanten kiest voor de Doorlopende reisverzekering!

64%

Meer informatie: Doorlopende reisverzekering + Europa pechhulp.

 • Premieberekening
 • Uw premie
 • Uw gegevens
 • Bevestiging
 • Aanvraag voltooid

Gegevens

kg
Direct de hoogste korting!

Basisdekking,-

Aanvullende dekkingen

(Gratis)
(Gratis)