Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Veilige verbinding!

Polisvoorwaarden

De polisvoorwaarden van de camperverzekering en de doorlopende reisverzekering bieden wij in PDF-formaat aan. Om PDF-documenten te kunnen lezen en printen heeft u Adobe Reader nodig. U kunt de laatste versie van Adobe Reader gratis downloaden van de website van Adobe.

Heeft u vragen over onze polisvoorwaarden?

Heeft u een vraag over de polisvoorwaarden van de camperverzekering, of heeft u een vraag over de polisvoorwaarden van de Doorlopende reisverzekering + Europa Pechhulp?

Kijk dan eerst even bij de Veelgestelde vragen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag erbij. Voor al uw overige vragen, opmerkingen of suggesties kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Doorgaans worden e-mails binnen 1 werkdag beantwoord.

Heeft u liever direct, telefonisch contact?

Wij zijn op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 bereikbaar via telefoonnummer 0224 562 011. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Informatiedocumenten over de verzekeringsproducten van Camperverzekerd

Naast de polisvoorwaarden verstrekken wij ook informatiedocumenten over de verzekeringsproducten van Camperverzekerd. Deze documenten geven alleen een verkorte en overzichtelijke samenvatting van de verzekeringen. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor u wel en niet verzekerd bent.

Bereken direct de premie voor uw camperverzekering »

Heeft u vragen over uw verzekeringsdekking met betrekking tot COVID-19? Lees de veelgestelde vragen.×