Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Veilige verbinding!

Polisvoorwaarden

De polisvoorwaarden van de camperverzekering en de doorlopende reisverzekering bieden wij in PDF-formaat aan. De polisvoorwaarden van Camperverzekerd behoren tot de beste voorwaarden voor campers in Nederland.

Polisvoorwaarden

Verzekeringskaarten

Brochure

Heeft u vragen over onze polisvoorwaarden?

Heeft u een vraag over de polisvoorwaarden van de Camperverzekering, de Doorlopende reisverzekering of de Europa Pechhulp?

Kijk dan eerst even bij de Veelgestelde vragen.

Voor al uw overige vragen, opmerkingen of suggesties kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Doorgaans worden e-mails binnen 1 werkdag beantwoord.

Heeft u liever direct, telefonisch contact?

Maak dan gebruik van onze persoonlijke service. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 bereikbaar via telefoonnummer 0224 562 011. U kunt ook gebruikmaken van onze terugbelservice. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Verzekeringskaarten

Naast de polisvoorwaarden verstrekken wij ook informatiedocumenten over de verzekeringsproducten van Camperverzekerd. Deze verzekeringskaarten geven een verkorte samenvatting van de verzekeringen. U kunt aan deze verzekeringskaarten geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor u wel en niet verzekerd bent.

Bereken direct de premie voor uw camperverzekering »