Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Veilige verbinding!

Polisvoorwaarden

De polisvoorwaarden van de camperverzekering en de doorlopende reisverzekering bieden wij in PDF-formaat aan. De polisvoorwaarden van Camperverzekerd behoren tot de beste voorwaarden voor campers in Nederland.

Polisvoorwaarden

Verzekeringskaarten

Brochure

Heeft u vragen over onze polisvoorwaarden?

Heeft u een vraag over de polisvoorwaarden van de camperverzekering, of heeft u een vraag over de polisvoorwaarden van de Doorlopende reisverzekering + Europa Pechhulp?

Kijk dan eerst even bij de Veelgestelde vragen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag erbij. Voor al uw overige vragen, opmerkingen of suggesties kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Doorgaans worden e-mails binnen 1 werkdag beantwoord.

Heeft u liever direct, telefonisch contact?

Maak dan gebruik van onze persoonlijke service. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 bereikbaar via telefoonnummer 0224 562 011. U kunt ook gebruikmaken van onze terugbelservice. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Verzekeringskaarten

Naast de polisvoorwaarden verstrekken wij ook informatiedocumenten over de verzekeringsproducten van Camperverzekerd. Deze verzekeringskaarten geven een verkorte samenvatting van de verzekeringen. U kunt aan deze verzekeringskaarten geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor u wel en niet verzekerd bent.

Bereken direct de premie voor uw camperverzekering »