Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Goedkoop een BearLock inbouwen in uw camper

Camperverzekerd werkt in de camperbranche op diverse gebieden samen met professionele en betrouwbare partners die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten. Door onze samenwerking met andere bedrijven en organisaties kunt u als (potentiële) relatie van Camperverzekerd profiteren van aantrekkelijke kortingen en interessante aanbiedingen. Op het gebied van camperbeveiliging werken wij bijvoorbeeld exclusief samen met een landelijk werkend en gerenommeerd BearLock inbouwbedrijf.

BearLock Camper

Camperverzekerd BearLock aanbieding

Exclusief voor relaties van Camperverzekerd wordt door een landelijk werkend BearLock inbouwbedrijf één vaste lage prijs gerekend voor de inbouw van een BearLock op locatie!

Uw voordelen

 • Eén vaste lage prijs van € 609,- inclusief btw en inbouw bij u thuis!
 • Inbouw van de BearLock op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis of in de stalling!
 • U ontvangt een officieel BearLock inbouwbewijs.
 • Doorlopend 10% extra premiekorting op de (Beperkt) Casco camperverzekering!
 • U krijgt een BearLock met de nieuwste technologie (BearLock Excellent NRK/FK®).
 • Beste diefstal beveiliging voor uw camper.
 • 10 Jaar garantie, zonder (verplichte) jaarlijkse SCM controles!

Het inbouwen van een BearLock op locatie is doorgaans binnen 2 weken geregeld!

De genoemde prijs van € 609,- is inclusief btw en exclusief eventuele tol- en veerpontkosten. Houdt u er rekening mee dat bij mindere weersomstandigheden het inbouwbedrijf aan u kan vragen om een inbouwlocatie welke overdekt is (bijvoorbeeld onder uw carport of in uw garage).

Maatwerk

In vrijwel alle (af-fabriek) campers is het mogelijk om via de Camperverzekerd aanbieding van € 609,- de BearLock te laten inbouwen. In een zeer enkel geval is maatwerk noodzakelijk. Wanneer er een op maat gemaakt slot ingebouwd dient te worden, er onvoorzien een op maat gemaakte inbouw dient plaats te vinden of uw camper een minder gangbaar model betreft, dan kunnen wij de aanbiedingsprijs niet garanderen. Voor vragen of er een regulier BearLock slot ingebouwd kan worden in uw camper of dat er maatwerk noodzakelijk is, kunt u contact opnemen met BearLock Nederland.

Volkswagen T1, T2, T3 of T4

Indien u beschikt over een Volkswagen T1, T2, T3, of T4 dan kan de BearLock vanwege technische redenen helaas niet op locatie worden ingebouwd. De BearLock kan dan alleen ingebouwd worden als de camper op een brug staat. Dit kan bij ons samenwerkend inbouwbedrijf. Dit betreft maatwerk en hiervoor geldt een ander inbouwtarief.

Gebruik maken van de BearLock aanbieding

Bent u al klant van Camperverzekerd en wilt u gebruik maken van deze voordelige BearLock aanbieding? U kunt dan contact met Camperverzekerd opnemen via e-mail of telefoon 0224 562 011 .

Bent u geen klant van Camperverzekerd, maar wilt u wel gebruik maken van onze camperverzekering en deze goedkope BearLock aanbieding? U kunt dan gebruik maken van dit formulier. Wij informeren u graag over de verzekeringsmogelijkheden in combinatie met de BearLock aanbieding.

Extra premievoordeel op uw camperverzekering!

Naast de aantrekkelijk laag geprijsde BearLock biedt Camperverzekerd u na inbouw van een BearLock nog meer voordeel: Camperverzekerd verleent op de Beperkt of Volledig Casco camperverzekering een extra korting van 10% bovenop de toch al zeer scherpe verzekeringspremie. Op termijn verdient u hiermee de inbouw van uw BearLock terug en u verlaagt de premie doorlopend!

Wilt u weten hoeveel extra premiekorting u kunt krijgen op uw camperverzekering indien u een BearLock laat inbouwen? Neemt u dan contact op met ons via e-mail of telefoon (0224 562 011). Wij berekenen graag uw premievoordeel.

Wat is het prijsvoordeel voor u?

De prijs voor het inbouwen van een BearLock beveiliging in uw camper is bij veel camperdealers en inbouwstations onder andere afhankelijk van het merk camper (chassis: Iveco, Volkswagen, Fiat, Mercedes, Renault, Ford, Peugeot, Citroën, etc.), de transmissie (automaat of handgeschakeld) en het type BearLock (Gentlelock, pin slot, etc.).

De gemiddelde prijs voor een BearLock inclusief inbouw is ongeveer € 750,- inclusief btw waarbij in extreme gevallen bij sommige dealers zelfs € 950,- wordt gerekend.

BearLock Motorkapslot voor Volkswagen T5 en T6

Vanwege de zeer hoge diefstalattractiviteit van Volkswagen T5 en Volkswagen T6 campers gelden er voor deze typen afwijkende beveiligingseisen. Bij Volkswagen T5 en Volkswagen T6 campers dient er naast een BearLock NRK/FK mechanisch versnellingsbak- of stuurasslot, ook een BearLock motorkapslot aanwezig te zijn.

Ook voor het BearLock motorkapslot heeft Camperverzekerd een aanbieding waarbij het BearLock motorkapslot voor  € 609,- op locatie (bijvoorbeeld bij u thuis) wordt ingebouwd. Houdt u er rekening mee dat het inbouwbedrijf aan u kan vragen om een inbouwlocatie welke overdekt is (bijvoorbeeld onder uw carport of in uw garage).

 • Beschikt uw Volkswagen T5 of T6 camper al over een BearLock NRK/FK versnellingsbak- of stuurasslot? Het monteren van een BearLock motorkapslot via de aanbieding van Camperverzekerd bedraagt dan € 609,- inclusief btw.
 • Beschikt uw Volkswagen T5 of T6 camper niet over BearLock sloten? Dan dient er zowel een BearLock versnellingsbak- of stuurasslot alsmede een BearLock motorkapslot ingebouwd te worden. Het inbouwen van beide sloten via de aanbieding van Camperverzekerd bedraagt € 1.218,- inclusief btw.

Waarom een beveiliging in uw camper?

Diefstal van uw camper of inbraak in uw camper is een vervelende ervaring. Daarom is het raadzaam uw camper voldoende te beveiligen. Dit kan elektronisch met een SCM goedgekeurd alarm of mechanisch met een versnellingsbakslot. Een combinatie van beide is natuurlijk nog beter! Campers zijn zeer diefstalgevoelig. Daarom adviseren wij u altijd een gedegen beveiliging aan te brengen; bijvoorbeeld een BearLock. Meer informatie over camperbeveiliging kunt u ook nalezen op de pagina; Beveiliging van uw camper.

BearLock inbouw Camper

Wat is een BearLock?

Een BearLock is een mechanisch versnellingsbak- of stuurasslot. Met een BearLock versnellingsbakslot blokkeert u de hendel van de versnellingsbak in de "achteruit" bij handgeschakelde campers. Een BearLock stuurasslot blokkeert de stuuras bij automaat campers. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk uw camper te stelen. Een BearLock versnellingsbak- of stuurasslot wordt volledig uit het zicht ingebouwd en is niet te verwijderen. BearLock heeft al jarenlang bewezen zeer effectieve mechanische sloten aan te bieden voor het beveiligen van campers.

BearLock sloten zijn:

 • SCM goedgekeurd
 • TÜV getest
 • Conflicteren niet met een eventueel aanwezig alarmsysteem
 • Zeer gebruiksvriendelijk, volledig onderhouds- en storingsvrij, effectief en betrouwbaar.

Voor de aanbieding wordt, voor zover beschikbaar van het merk en type camper, gebruik gemaakt van het nieuwste type BearLock, namelijk de BearLock Excellent NRK/FK®.

"NRK" houdt in dat de sleutel uitsluitend en alleen verwijderd kan worden indien het slot in werking is, dus in vergrendelde toestand. Het principe is vergelijkbaar met een fietsslot, tijdens het rijden blijft de sleutel in het slot.

BearLock heeft nu een drievoudig gepatenteerde oplossing ontwikkeld, zodat de sleutel nooit belemmert; een omklapbare sleutelt "FK"® (="Folding Key®"). Tevens is de sleutel veel korter & compacter geworden. Dit alles zorgt voor een volkomen compact en vlakliggende sleutel, die men nauwelijks of niet zal bemerken.

Bereken de voordeligste premie voor uw camperverzekering