Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Goedkoop een BearLock inbouwen in uw camper

Camperverzekerd werkt in de camperbranche op diverse gebieden samen met professionele en betrouwbare partners die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten. Door onze samenwerking met andere bedrijven en organisaties kunt u als (potentiële) relatie van Camperverzekerd profiteren van aantrekkelijke kortingen en interessante aanbiedingen. Op het gebied van camperbeveiliging werken wij bijvoorbeeld exclusief samen met een landelijk werkend en gerenommeerd BearLock inbouwbedrijf.

BearLock Camper

Camperverzekerd BearLock aanbieding

Exclusief voor relaties van Camperverzekerd wordt door een landelijk werkend BearLock inbouwbedrijf één vaste lage prijs gerekend voor de inbouw van een BearLock op locatie!

Uw voordelen

 • Eén vaste lage prijs van € 529,- inclusief BTW en inbouw bij u thuis!
 • Inbouw van de BearLock op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis of in de stalling!
 • U ontvangt een officieel BearLock inbouwbewijs.
 • 10% extra premiekorting op de WA + Volledig Casco (All-Risks) camperverzekering!
 • U krijgt een BearLock met de nieuwste technologie (BearLock Excellent NRK/FK®).
 • Beste diefstal beveiliging voor uw camper.
 • 10 Jaar garantie, zonder (verplichte) jaarlijkse SCM controles!

Indien u beschikt over een Volkswagen T1, T2, T3, of T4 handgeschakeld, dan kan de BearLock vanwege technische redenen helaas niet op locatie worden ingebouwd. De BearLock kan dan alleen ingebouwd worden als de camper op een brug staat. U kunt dan contact opnemen met BearLock Nederland voor de dichtstbijzijnde BearLock inbouwlocatie.

Gebruik maken van de BearLock aanbieding

Bent u al klant van Camperverzekerd en wilt u gebruik maken van deze voordelige BearLock aanbieding? U kunt dan contact met Camperverzekerd opnemen via e-mail of telefoon 0224 562 011 .

Bent u geen klant van Camperverzekerd, maar wilt u wel gebruik maken van deze goedkope BearLock aanbieding? U kunt dan gebruik maken van dit formulier. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Extra premievoordeel op uw camperverzekering!

Naast de aantrekkelijk laag geprijsde BearLock biedt Camperverzekerd u na inbouw van een BearLock nog meer voordeel: Camperverzekerd verleent op de Volledig Casco camperverzekering een extra korting van 10% bovenop de toch al zeer scherpe verzekeringspremie. Op termijn verdient u hiermee de inbouw van uw BearLock terug en u verlaagt de premie doorlopend!

Wilt u weten hoeveel extra premiekorting u kunt krijgen op uw camperverzekering indien u een BearLock laat inbouwen? Neemt u dan contact op met ons via e-mail of telefoon (0224 562 011 ). Wij berekenen graag uw premievoordeel.

Wat is het prijsvoordeel voor u?

De prijs voor het inbouwen van een BearLock beveiliging in uw camper is bij vele kampeerautodealers en inbouwstations onder andere afhankelijk van het merk camper (chassis: Iveco, Volkswagen, Fiat, Mercedes, Renault, Ford, Peugeot, Citroën, etc.), de transmissie (automaat of handgeschakeld) en het type BearLock (Gentlelock, pin slot, etc.).

De gemiddelde prijs voor een BearLock inclusief inbouw en een SCM certificaat is ongeveer € 600,- waarbij in extreme gevallen bij sommige dealers zelfs € 750,- wordt gerekend.

Waarom een beveiliging in uw camper?

Diefstal van uw camper of inbraak in uw camper is een vervelende ervaring. Daarom is het raadzaam uw camper voldoende te beveiligen. Dit kan elektronisch met een SCM goedgekeurd alarm of mechanisch met een versnellingsbakslot. Een combinatie van beide is natuurlijk nog beter! Campers zijn zeer diefstalgevoelig. Daarom adviseren wij u altijd een gedegen beveiliging aan te brengen; bijvoorbeeld een BearLock. Meer informatie over camperbeveiliging kunt u ook nalezen op de pagina; Beveiliging van uw camper.

BearLock inbouw Camper

Wat is een BearLock?

Een BearLock is een mechanisch versnellingsbakslot. Met een mechanisch versnellingsbakslot blokkeert u de versnellingsbak in de "achteruit" of bij een automaat in de "parkeerstand". Dit versnellingsbakslot wordt volledig "uit zicht" ingebouwd en is niet te verwijderen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk uw camper te stelen. BearLock heeft al jarenlang bewezen zeer effectieve mechanische sloten aan te bieden voor het beveiligen van campers.

BearLock sloten zijn:

 • SCM goedgekeurd
 • TÜV getest
 • Conflicteren niet met een eventueel aanwezig alarmsysteem
 • Zeer gebruiksvriendelijk, volledig onderhouds- en storingsvrij, effectief en betrouwbaar.

Voor de aanbieding wordt, voor zover beschikbaar van het merk en type camper, gebruik gemaakt van het nieuwste type BearLock, namelijk de BearLock Excellent NRK/FK®.

"NRK" houdt in dat de sleutel uitsluitend en alleen verwijderd kan worden indien het slot in werking is, dus in vergrendelde toestand. Het principe is vergelijkbaar met een fietsslot, tijdens het rijden blijft de sleutel in het slot.

BearLock heeft nu een drievoudig gepatenteerde oplossing ontwikkeld, zodat de sleutel nooit belemmert; een omklapbare sleutelt "FK"® (="Folding Key®"). Tevens is de sleutel veel korter & compacter geworden. Dit alles zorgt voor een volkomen compact en vlakliggende sleutel, die men nauwelijks of niet zal bemerken.

Bereken de voordeligste premie voor uw camperverzekering