Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Veilige verbinding!

BearLock aanbieding € 549,- inclusief btw en inbouw

Bent u geen klant van Camperverzekerd, maar wel in het bezit van een camper en u wilt gebruik maken van deze aanbieding? Vult u dan het onderstaande formulier in zodat wij u een verzekeringsvoorstel kunnen doen.

Bestaande klanten kunnen gebruik maken van ons contactformulier.

Exclusieve BearLock inbouw aanbieding

Uitsluitend voor klanten van Camperverzekerd wordt door een landelijk werkend BearLock inbouwbedrijf één vaste lage prijs gerekend voor de inbouw van een BearLock op locatie!

Uw voordelen

  • Eén vaste lage prijs van € 549,- inclusief BTW en inbouw bij u thuis!
  • Inbouw van de BearLock op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis of in de stalling!
  • U ontvangt een officieel BearLock inbouwbewijs.
  • Doorlopend 10% extra premiekorting op de (Beperkt) Casco camperverzekering!
  • U krijgt een BearLock met de nieuwste technologie (BearLock Excellent NRK/FK®).
  • Beste diefstal beveiliging voor uw camper.
  • 10 Jaar garantie, zonder (verplichte) jaarlijkse SCM controles!

In vrijwel alle (af-fabriek) campers is het mogelijk om via de Camperverzekerd aanbieding à € 549,- de BearLock te laten inbouwen. In een zeer enkel geval is maatwerk noodzakelijk. Wanneer er een op maat gemaakt slot ingebouwd dient te worden of er onvoorzien een op maat gemaakte inbouw dient plaats te vinden, dan kunnen wij de aanbiedingsprijs niet garanderen. Voor vragen of er een regulier BearLock slot ingebouwd kan worden in uw camper of dat er maatwerk noodzakelijk is, kunt u contact opnemen met BearLock Nederland.

Indien u beschikt over een Volkswagen T1, T2, T3, of T4 dan kan de BearLock vanwege technische redenen helaas niet op locatie worden ingebouwd. De BearLock kan dan alleen ingebouwd worden als de camper op een brug staat. U kunt dan contact opnemen met BearLock Nederland voor de dichtstbijzijnde BearLock inbouwlocatie en informatie over het inbouwtarief. Indien u beschikt over een Volkswagen T1, T2, T3, of T4 kan er geen gebruik worden gemaakt van onze BearLock aanbieding en het bijbehorende tarief.


Persoonlijke gegevens

Kampeerauto gegevens

kg
,-

Heeft u vragen over uw verzekeringsdekking met betrekking tot het coronavirus? Lees de veelgestelde vragen.×