Logo Camperverzekerd

https://www.camperverzekerd.nl/wat-te-doen-bij-schade

Printdatum: 29-05-2022


Wat te doen bij schade?

Een goede camperverzekering is noodzakelijk bij schade aan uw camperIndien u schade heeft aan uw camper kunt u dat snel en eenvoudig aan ons melden via uw digitale polismap. U krijgt dan ook direct bericht over de afhandeling van uw schade!

Los van de schademelding dient u bij een schade aan uw camper (ruitschade uitgezonderd) ook altijd een ingevuld en ondertekend Europees Schadeformulier aan ons te zenden. Dit schadeformulier vindt u in uw digitale polismap of kunt u direct downloaden.

Hoe te handelen bij een aanrijding?

Waar kan ik mijn schade laten herstellen

Om u bij schadereparaties optimaal van dienst te zijn werkt Camperverzekerd samen met RE-CAMP. Een schadereparatie via een RE-CAMP schadehersteller biedt u vele voordelen, waaronder;

De gratis haal- en brengservice van uw camper gaat in overleg met de dichtstbijzijnde RE-CAMP schadehersteller.

Expertise, schadebetalingen en eventueel verhaal van de schade bij een tegenpartij worden allemaal door ons geregeld.

Uiteraard mag u de schade ook laten herstellen bij een camper schadehersteller die niet is aangesloten bij Camperverzekerd. In dat geval vervallen de bovenstaande voordelen.

Wat te doen bij diefstal of inbraak van uw camper?

Wat te doen bij ruitschade?

Als u een WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco verzekering heeft, is ruitschade gedekt. Voor meer informatie over hoe u kunt handelen bij ruitschade kunt u kijken op onze internetpagina Ruitschade.

Wat te doen bij inboedelschade?

Bij schade aan uw inboedel in de camper kunt u contact opnemen met Camperverzekerd. U kunt de schade zowel telefonisch als per e-mail aan ons melden. Na ontvangst van uw melding zullen wij contact met u opnemen voor de afhandeling van de schade.

Wat doet het Waarborgfonds?

Indien u schade heeft aan uw camper dat is veroorzaakt door een onbekend motorrijtuig (bijvoorbeeld parkeerschade), of door een onverzekerde bestuurder kunt u mogelijk een beroep doen op het Waarborgfonds. Kijk voor meer informatie op onze internetpagina Waarborgfonds.