Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Veilige verbinding!

Uw premie

Extra alarmkorting

Behalve dat een goede beveiliging in uw camper het risico op braak of diefstal vermindert, geeft Camperverzekerd u ook nog eens doorlopend € 0,- per jaar extra premiekorting indien uw camper beschikt over een goedgekeurd beveiligingssysteem. Verzekerden die hun camper beveiligd hebben met een goedgekeurd beveiligingssysteem (bijvoorbeeld een BearLock) krijgen van Camperverzekerd een extra korting bovenop de toch al zeer scherpe premie. Ongeacht de waarde van de camper!

BearLock Camper

Camperverzekerd BearLock aanbieding

Exclusief voor relaties van Camperverzekerd wordt door een landelijk werkend BearLock inbouwbedrijf één vaste lage prijs gerekend voor de inbouw van een BearLock op locatie!

Uw voordelen

 • Eén vaste lage prijs van € 529,- inclusief BTW en inbouw bij u thuis!
 • Inbouw van de BearLock op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis!
 • U ontvangt een officieel SCM certificaat en/of BearLock inbouwbewijs.
 • Doorlopend € 0,- per jaar extra premiekorting op de camperverzekering!
 • U krijgt een BearLock met de nieuwste technologie (BearLock Excellent NRK/FK®).
 • Beste diefstal beveiliging voor uw camper.
 • 10 Jaar garantie, zonder (verplichte) jaarlijkse SCM controles!

Het inbouwen van een BearLock op locatie is doorgaans binnen 2 weken geregeld! U kunt op het aanvraagformulier aangeven dat u gebruik wenst te maken van deze aanbieding.

Taxatiewaardegarantie van 5 jaar

U kunt bij ons uw camper WA + Volledig Casco (All-Risks) verzekeren op basis van de huidige waarde indien uw camper getaxeerd wordt. Op voorhand kunt u voor de premieberekening uitgaan van een schatting van de huidige waarde van uw camper, of als u de camper onlangs gekocht heeft de aanschafwaarde. Wij verzekeren uw camper dan voorlopig op basis van de door u ingevulde dagwaarde.

Na aanvraag van de verzekering dient uw camper vervolgens getaxeerd te worden om de huidige waarde exact te bepalen. In dat geval komt een onafhankelijk VRT gecertificeerde register taxateur bij u op locatie de waarde van uw camper taxeren. Deze waarde (taxatiewaarde) wordt door ons uiteindelijk gehanteerd als de definitieve verzekerde som.

Voordelen van taxatie

Een groot voordeel van taxatie is dat als de camper verloren gaat door een totaalverlies (brand, diefstal, etc.) binnen 5 jaar na taxatie, de taxatiewaarde wordt uitgekeerd i.p.v. de dagwaarde. Uw camper kent na taxatie de eerste 5 jaar dus geen afschrijving bij een onverhoopte schade!

 • 5 Jaar Taxatiewaardegarantie, 5 jaar lang geen afschrijving bij een totaalverlies!
 • Taxatie vindt plaats door een onafhankelijk VRT gecertificeerde register taxateur!
 • Taxatie op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis of in de stalling!
 • Geen discussie over de hoogte van de uitkering bij een totaalverlies.
 • Gereduceerd tarief van € 105,-. (Standaard tarief is € 135,-)
 • U ontvangt een uitgebreid taxatierapport.

Taxatieprocedure

De taxatiekosten bedragen eenmalig € 105,- inclusief btw en exclusief eventuele tol- en veerpontkosten. Een taxatie wordt na ontvangst van het aanvraagformulier door ons geregeld en kan overal plaatsvinden; zelfs bij u thuis. Taxatie vindt doorgaans plaats binnen 2 weken na aanvraag camperverzekering. Het taxatiebureau zal met u contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Indien u al een geldig taxatierapport heeft dan hoeft u de camper niet meer via ons te laten taxeren en bespaart u € 105,-! U kunt dan de getaxeerde waarde hanteren voor de premieberekening.

Nieuwwaardegarantie van 5 jaar voor nieuwe campers

De gratis nieuwwaardegarantie van Camperverzekerd geldt voor een periode van 5 jaar. Een groot voordeel van de nieuwwaardegarantie is dat als de camper verloren gaat door een totaalverlies (brand, diefstal, etc.), binnen 5 jaar na aanschaf, de dan geldende prijs van een nieuwe camper van hetzelfde merk, type en uitvoering wordt uitgekeerd i.p.v. de dagwaarde. Uw camper kent de eerste 5 jaar dus geen afschrijving bij een onverhoopte schade!

Geen maximering!

In tegenstelling tot vele andere verzekeraars die het verzekerd bedrag maximeren tot 115%, 125% of een maximum waarde geeft Camperverzekerd bij de nieuwwaarderegeling de garantie dat een schade wordt vastgesteld op de dan geldende prijs van een nieuwe camper van hetzelfde merk, type en uitvoering (zonder maximum).

U moet tenslotte in staat zijn om bij een (totaal)schade een vergelijkbare camper te kunnen terugkopen, ongeacht de waarde op dat moment!

Voorbeeldberekening

U koopt een camper met een nieuwwaarde inclusief accessoires van € 0,-. In het 4e jaar gaat uw camper verloren door een brand. 4 Jaar later kost dezelfde camper (merk/type/model) geen € 0,- meer, maar bijvoorbeeld € 0,-.

U krijgt bij Camperverzekerd dan uitgekeerd: € 0,-.

Vele andere verzekeraars maximeren de nieuwwaardegrantie tot bijvoorbeeld 115%. In dit voorbeeld krijgt u bij een andere verzekeraar dan maximaal € 0,- uitgekeerd.

Uw voordelen

 • Gratis 5 jaar Nieuwwaardegarantie, 5 jaar lang geen afschrijving bij een totaalverlies!
 • Geen maximering!
 • Geen discussie over de hoogte van de uitkering bij een totaalverlies.

De 5 jaar nieuwwaardegarantie geldt alleen als uw camper bij afgifte van het eerste Nederlands kentekenbewijs nieuw was. Na het 5e jaar, als uw nieuwwaardegarantie is verlopen, kunt u uw camper laten taxeren. Hiermee verlaagt u dan uw premie en haalt u weer een waardegarantie voor 5 jaar in huis.

Stuur gratis een uitgebreide offerte naar uw e-mailadres!

Hartelijk dank voor uw interesse in Camperverzekerd. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe!

Uw gegevens

0kg
Startonderbreker
75%
2 volwassenen
Uw premie

Toon premies per

WA € 0,68
 
Aanvullende dekkingen
Verhaalrechtsbijstand Nee
Ongevallen inzittenden Nee

Totaal € 0,68

Uw premie per maand: € 0,68

Dit is inclusief 21% assurantiebelasting.

Dus de premie die u ook daadwerkelijk zult gaan betalen!
Camperverzekerd rekent geen poliskosten, wijzigingskosten en termijntoeslagen.

Waarom afsluiten bij Camperverzekerd?

 • Al duizenden tevreden klanten
 • Onze experts staan altijd voor u klaar
 • 14 dagen bedenktijd

Waarom afsluiten bij Camperverzekerd?

 • Al duizenden tevreden klanten
 • Onze experts staan altijd voor u klaar
 • 14 dagen bedenktijd