Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Na aanvraag direct verzekerd!
Ook in het weekend.

Vacature Schadebehandelaar

Betreft: Vacature Schadebehandelaar (Fulltime 40 uur, parttime bespreekbaar)
Locatie: Schagen, Binnendienst
Contract: Jaarcontract met intentie tot vast dienstverbandKantoor Camperverzekerd Schagen

Status: Open

Bekijk alle openstaande vacatures van Camperverzekerd

Deze vacature is geschikt voor een kandidaat met een uitgebreide verzekeringsachtergrond, maar ook voor een kandidaat die nog geen verzekeringsachtergrond heeft en opgeleid wilt worden naar een volwaardige schadebehandelaar.

Over Camperverzekerd

Camperverzekerd is een online aanbieder van camperverzekeringen. Consumenten hebben bij ons de mogelijkheid om via onze website www.camperverzekerd.nl hun camper goed en voordelig te verzekeren. Onze dienstverlening is er op gericht dat onze relaties snel, correct en adequaat geholpen worden. Wij maken hierbij gebruik van verregaande automatisering.

Camperverzekerd is een organisatie waarbij sterk de nadruk ligt op het correct, volledig en uitgebreid adviseren van klanten.

Camperverzekerd is gevestigd in Schagen. De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door 25 jonge en gedreven medewerkers. Het bedrijf is opgestart in 1998 als zijnde een assurantiekantoor met de focus op particuliere schadeverzekeringen. Sinds 2007 zijn wij online actief in de bemiddeling van camper- en reisverzekeringen onder de naam Camperverzekerd. In de loop der tijd is het bedrijf flink gegroeid en hebben wij leuke ideeën voor verdere groei.

Daarom hebben wij jou hard nodig!

Functieomschrijving

Als schadebehandelaar bij Camperverzekerd heb je een zeer veelzijdige functie en ben je verantwoordelijk voor een snelle en nauwkeurige afhandeling van de schades van onze klanten. Het betreft hier voornamelijk schademeldingen ten aanzien van een camper-, auto- of reisverzekering.

Je neemt schades in behandeling en houdt hierover telefonisch en per e-mail contact met klanten, verzekeraars, experts, herstelbedrijven en andere betrokkenen in het proces. Voor je collega’s van de commerciële binnendienst ben je een vraagbaak als het gaat om inhoudelijke kennis van schadeafwikkeling. Daarentegen ondersteunen deze collega's jou bij de eerste (telefonische) intake van schades of bij piekperiodes (zomermaanden).

De meeste schades wikkel je af met volledige zelfstandige beslissingsbevoegdheid (volmachtconstructie), zonder daarbij het belang van de klant uit het oog te verliezen.

Je bent in staat een schade kritisch te beoordelen en je loopt niet weg voor een pittige confrontatie met verzekeraars, klanten, schadeherstellers of experts. Je bent bijvoorbeeld in staat om in lastige gesprekken met een klant door middel van goede argumenten uit te leggen waarom een schade niet of niet volledig wordt vergoed. Ook als de toon van het gesprek minder is blijf je klantvriendelijk, kalm en professioneel.

Jouw functie bestaat voornamelijk uit het;

 • Aannemen en verwerken van schademeldingen;
 • Beoordelen van schades op grond van de verzekeringsdekking, voorwaarden en schadevoorval;
 • Informeren van de klant, expert, verzekeraar en/of schadehersteller;
 • Controleren van schadecalculaties.

Kantoor Camperverzekerd Schagen

Hoe ziet jouw veelzijdige werkdag eruit?

's Ochtends begint jouw dag met het bekijken en verwerken van de schade-e-mails of digitale schademeldingen die de avond daarvoor zijn binnengekomen. Kort daarna word je opgebeld door een klant die aangeeft brandschade te hebben opgelopen aan zijn camper als gevolg van een gasexplosie. De camper is totaal verloren gegaan.

Hij vraagt zich af of de schade onder de verzekeringsdekking valt en wat hij verder moet doen. Allereerst betuig je je medeleven, vraagt of er verder geen letsel is ontstaan en biedt troostende woorden waarbij je jezelf als schadebehandelaar opwerpt als diegene die ervoor gaat zorgen dat deze, voor de klant, traumatische ervaring zo spoedig mogelijk verwerkt kan worden door de schade snel en soepel af te wikkelen.

Je geeft verder antwoord op zijn vragen, verzoekt om inzending van een schadeformulier en je geeft aan dat je direct een expert inschakelt die de brandschade aan de camper gaat beoordelen. Het ontzorgen van de klant is hierbij jouw doel.

's Middags na de pauze heb je alle schades verwerkt. Er komt per e-mail een schadecalculatie van een schadehersteller binnen welke betrekking heeft op een schade aan een camper waarbij een bumper wordt vervangen. Je controleert deze calculatie en je constateert dat de schadehersteller meer uren voor vervanging van de bumper rekent dan gebruikelijk is. Op basis van jouw bevindingen neem je contact op met de hersteller en je vraagt de hersteller zijn calculatie te corrigeren. Jij hebt ervoor gezorgd dat de schadelast voor deze schade wordt beheerst doordat je kritisch de calculatie onder de loep hebt genomen.

Het Team

Het team waarin je komt werken is een zeer professioneel, gemotiveerd, gedreven en bovenal leuk team. Het is een team wat graag samenwerkt en waarbij veel onderling overleg plaatsvindt. Het betreft een jong team van tussen de 20 en 40 jaar. Er wordt gestreefd naar kwaliteit boven kwantiteit.

Teamuitje Camperverzekerd Schagen

Jouw werkomgeving

Je komt te werken in een compleet vernieuwde kantooromgeving waar aan alles is gedacht. Denk hierbij aan zit-sta-bureau's, een zeer luxe bureaustoel die volledig naar wens is af te stellen, uitstekend klimaatsysteem, douche, ontspanningsruimte met poolbiljart, tafelvoetbal en tafeltennis, etc. Ook heeft Camperverzekerd een eigen vitality programma voor het stimuleren van beweging tijdens je werkdag en is er fruit op het werk.

Tijdens de pauze mogen wij bij mooi weer graag buiten lunchen in de zon, of een wandeling maken in de aangrenzende natuur. Ook mogen wij graag een potje tafeltennissen, poolbiljart of tafelvoetbal doen.

Ontspanningsruimte Camperverzekerd Schagen

Je wordt opgeleid!

Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Indien je nog niet in het bezit bent van de diploma's WFT Basis en/of WFT Schade Particulier en/of (onderdelen van) het M&S diploma, dan bieden wij jou graag op onze kosten de mogelijkheid tot het behalen en actueel houden van deze diploma's. Wij hanteren hierbij geen terugbetaalverplichting.

Wat biedt Camperverzekerd

 • Veelzijdige en uitdagende functie
 • Informele en prettige werksfeer met korte communicatielijnen
 • Werken in een gemotiveerd, hecht en jong team van 25 collega's
 • Jouw input wordt gewaardeerd. Heb je een goed idee? Met goede argumenten achter het idee is alles bespreekbaar!
 • Marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden
 • Vakantiegeld, reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Werken bij een succesvol en innoverend bedrijf
 • Meewerken aan de groei en kwaliteit van Camperverzekerd
 • Het kantoor is gevestigd in Schagen
 • Werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30.
 • Flextijden (bijvoorbeeld eerder beginnen en eerder stoppen)
 • Thuiswerken mogelijk. 1x per week. Laptop en headset faciliteren wij
 • Fruit op het werk
 • Werken in een winning-team bij een 9+ organisatie

Functie-eisen

Voor de juiste balans in ons team zijn wij op zoek naar een jong en vlot persoon. Je bent positief ingesteld en weet hoe je (ook kritische) klanten op een overtuigende en vriendelijke wijze kunt benaderen.

Voor deze functie zijn de volgende competenties en vaardigheden noodzakelijk;

 • In het bezit van minimaal een HAVO of HBO diploma
 • Communicatief (zowel mondeling als schriftelijk) sterk, empatisch, daadkrachtig en klantgericht
 • Je werkt zelfstandig, accuraat en kan multi-tasken
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift
 • Je bent op piekmomenten stressbestendig, flexibel en behoud het overzicht
 • In het bezit van de diploma's WFT Basis + WFT Schade Particulier of bereid daarvoor te studeren
 • In het bezit zijn van de onderdelen van het M&S diploma is een pre

Geïnteresseerd?

Stuur je CV met uitgebreide motivatie per e-mail naar:
Camperverzekerd
T.a.v. Jordy Bouhuijs
E-mail: vacature@camperverzekerd.nl

Voor meer informatie kun je telefonisch informatie inwinnen bij Jordy: 0224 562 011.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!