Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Camper accessoires

Uw camper accessoires verzekeren? Veel campers worden tegenwoordig verkocht met verschillende accessoires zoals een luifel, schotel, zonnepanelen, fietsendrager, achteruitrijcamera, etc.

Bij Camperverzekerd kunnen uw accessoires worden meeverzekerd bij een WA + Beperkt Casco of een WA + Volledig Casco (All-Risks) camperverzekering! Camper accessoires

Bij Camperverzekerd zijn accessoires standaard meeverzekerd

Bij Camperverzekerd zijn standaard alle camper accessoires meeverzekerd (zonder maximum bedrag) indien de waarde van de accessoires zijn inbegrepen in de verzekerde som van de camperverzekering.

Bent u 1e eigenaar en is uw camper jonger dan 7 jaar?

U dient bij de premieberekening als waarde in te vullen de nieuwwaarde inclusief accessoires, inclusief BPM en inclusief kosten rijklaar (cataloguswaarde). Uw accessoires zijn dan meeverzekerd. Eventuele kortingen kunnen niet van de oorspronkelijke nieuwwaarde afgetrokken worden.

Bent u geen 1e eigenaar of bent u wel 1e eigenaar maar is uw camper ouder dan 7 jaar?

Indien u een WA + Volledig Casco (All-risks) camperverzekering aanvraagt, wordt uw camper getaxeerd om de waarde van uw camper te bepalen. De taxatie vindt bij u thuis plaats door een extern en onafhankelijk VRT erkend taxatiebureau. Tijdens deze taxatie wordt er rekening gehouden met de aanwezige accessoires zoals de luifel, schotelantenne, fietsendrager, zonnepanelen, achteruitrijcamera, etc. Bij de waardebepaling worden dus uw camper accessoires meegenomen. De aanwezige accessoires zijn dan meeverzekerd!

Indien u kiest voor een WA + Beperkt Casco verzekering, dan dient u als waarde de door u opgegeven dagwaarde inclusief accessoires op te geven. De aanwezige accessoires zijn dan meeverzekerd.

Later gemonteerde accessoire meeverzekeren

Indien u na aanvang verzekering (of na taxatie) accessoires hebt toegevoegd aan uw camper, dan zijn deze nog niet meeverzekerd. Indien u de later aangebrachte accessoires wenst mee te verzekeren, dan dient u ons hiervan de facturen te verstrekken. Wij zullen dan de verzekerde som verhogen met de waarde van de later aangebrachte accessoires zodat deze alsnog meeverzekerd zijn.

Bereken direct de goedkoopste premie voor uw camperverzekering!