Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Veilige verbinding!

Ervaringen met Camperverzekerd

Camperverzekerd probeert zoveel mogelijk de klant centraal te stellen en een hoogwaardige dienstverlening na te streven. Wij zijn er trots op dat onze klantvriendelijke houding, adequate dienstverlening en snelle schadeafhandeling door enorm veel klanten wordt gewaardeerd. Een tevreden klant is immers onze beste reclame!

Daarom laten wij graag aan u zien wat onze klanten van ons vinden!

Ervaring Overzicht

Camperverzekerd scoort gemiddeld een 8.7. Dit is het gemiddelde cijfer uit 7458 beoordelingen. Camperverzekerd is actief sinds 2006. De ervaringen van onze klanten zijn vanaf februari 2012 bijgehouden.

 BeoordelingCijfer
Algemeen
~ Klantvriendelijkheid8,4
~ Bereikbaarheid8,6
~ Informatieverstrekking8,5
~ Vakbekwaamheid8,5
Schadeafwikkeling
~ Berichtgeving over schade9,0
~ Snelheid uitbetaling9,3

Overtuigd? Vraag direct een Gratis Offerte aan! »

Bekijk de laatste ervaringen met Camperverzekerd

We vroegen onze klanten: "Wat vindt u goed bij Camperverzekerd"? en we vroegen onze klanten ook: "Wat zou Camperverzekerd kunnen verbeteren"? Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

9,0

Op gebeid van duidelijke informatie / bereikbaarheid en vriendelijk en ook niet onbelangrijk prijstechnisch

Dinsdag 18 december 2018 om 15:13 -

7,5

goede prijs tegen goede voorwaarden

Maandag 17 december 2018 om 19:46 -

7,5

duidelijker vermelden dat verhuur (ook met een aparte verhuurverzekering) bij Camperverzekerd niet is toegestaan.

Maandag 17 december 2018 om 19:46 -

8,3

Gemak en hoogte van premie, werd aanbevolen door vorige eigenaar Dhr. L.Nickien te Brunssum. Zij waren zeer te spreken over jullie.

Vrijdag 14 december 2018 om 20:16 -

9,0

Makkelijk

Vrijdag 14 december 2018 om 13:57 -

8,5

Voorlopig alleen op premie en informatie

Woensdag 12 december 2018 om 12:53 -

9,0

Prijs en mogelijkheden. Omvang van de dekking. Klantvriendelijkheid

Woensdag 12 december 2018 om 12:29 -

7,5

Prijs

Woensdag 12 december 2018 om 12:24 -

7,5

Als je op info bij produkt klikt en je gaat weer terug, begin je weer bovenaan

Woensdag 12 december 2018 om 12:24 -

8,0

goede polis voorwaarden

Dinsdag 11 december 2018 om 21:25 -

3,6

Netjes te woord gestaan, maar aan het einde van de schadeafhandeling krijg ik te horen dat de verzekeraar vindt dat mijn mountainbike van 2000 euro na 3 jaar bij het grofvuil hoort, en gezien hij gestolen werd terwijl hij nog maar een half jaartje te gaan had, de verzekering bijna niets uitkeert.

Maandag 10 december 2018 om 21:23 -

3,6

Mijn vorige mountainbike heb ik 15 jaar lang intensief en veelvuldig gebruikt. Volledige afschrijving in 3 jaar is van de zotte. Help me maar een 'gratis af te halen' mountainbike vinden op internet van 3 jaar oud met dezelfde kwaliteit als degene die mij afgepakt is. Er zijn andere verzekeraars die 3 jaar alleen voor hele goedkope hanteren, maar voor normale 6 jaar. Dit is al een stukje redelijker.

Reactie Camperverzekerd: Hartelijk dank voor uw reactie. Het spijt ons te moeten vernemen dat u te maken heeft gehad met een vervelend schadevoorval en niet tevreden bent met de schadevergoeding. Wij herkennen ons echter niet in de bewoordingen die u gebruikt. Wij proberen voor al onze verzekerden de schades zo goed mogelijk af te wikkelen. Mountainbikes worden door gebruikers intensiever gebruikt (hetgeen u zelf ook aangeeft) en ook wordt er vaker met een mountainbike van de 'normale' paden afgeweken. Dit houdt in dat de mountainbike daardoor sneller slijt of beschadigd kan raken. Vooralsnog hanteren veel verzekeraars onder meer om die redenen een afschrijvingstermijn van 3 jaar bij mountainbikes. 'Gewone' fietsen en E-bikes hebben bijvoorbeeld een afschrijvingstermijn van 10 jaar. Wij adviseren u overigens uw fiets(en) met een (ketting)slot vast te maken aan het chassis van uw camper of fietsendrager. Uw fiets stond weliswaar op slot, maar ze konden uw mountainbike zo van uw fietsendrager aftillen en meenemen.

Maandag 10 december 2018 om 21:23 -

9,3

Het cijfer zegt voldoende

Maandag 10 december 2018 om 14:46 -

Overtuigd? Vraag direct een Gratis Offerte aan! »