Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Na aanvraag direct verzekerd!
Ook in het weekend.

Ervaringen met Camperverzekerd

Camperverzekerd probeert zoveel mogelijk de klant centraal te stellen en een hoogwaardige dienstverlening na te streven. Wij zijn er trots op dat onze klantvriendelijke houding, adequate dienstverlening en snelle schadeafhandeling door enorm veel klanten wordt gewaardeerd. Een tevreden klant is immers onze beste reclame!

Daarom laten wij graag aan u zien wat onze klanten van ons vinden!

Ervaring Overzicht

Camperverzekerd scoort gemiddeld een 8.8. Dit is het gemiddelde cijfer uit 15832 beoordelingen. Camperverzekerd is actief sinds 2006. De ervaringen van onze klanten zijn vanaf februari 2012 bijgehouden.

 BeoordelingCijfer
Algemeen
~ Klantvriendelijkheid8,5
~ Bereikbaarheid8,7
~ Informatieverstrekking8,6
~ Vakbekwaamheid8,6
Schadeafwikkeling
~ Berichtgeving over schade9,0
~ Snelheid uitbetaling9,2

Overtuigd? Vraag direct een Gratis Offerte aan! »

Bekijk de laatste ervaringen met Camperverzekerd

We vroegen onze klanten: "Wat vindt u goed bij Camperverzekerd"? en we vroegen onze klanten ook: "Wat zou Camperverzekerd kunnen verbeteren"? Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

9,0

Goed en efficient geholpen

Vrijdag 27 mei 2022 om 17:23 -

8,0

Komt vertrouwd over

Vrijdag 27 mei 2022 om 15:37 -

7,5

Een betrouwbare camper verzekering en dat heb je nodig

Vrijdag 27 mei 2022 om 15:07 -

7,5

Via mobiele telefoon kan je niet alles even duidelijk lezen.

Vrijdag 27 mei 2022 om 15:07 -

10

Mijn schoonvader heeft bij Camper verzekerd ook zijn camper verzekerd en is enorm te spreken over de verzekering

Vrijdag 27 mei 2022 om 13:23 -

9,3

Werd goed geholpen aan de telefoon.

Donderdag 26 mei 2022 om 12:03 -

8,0

Met de partner vond ik het verwarrend als die geen rijbewijs heeft,

Woensdag 25 mei 2022 om 22:42 -

10

ALLES

Woensdag 25 mei 2022 om 16:35 -

7,0

Aantrekkelijke premie

Woensdag 25 mei 2022 om 12:29 -

7,0

Is het mogelijk verzekering te schorsen?

Reactie Camperverzekerd: Nee, schorsen van de verzekering is niet mogelijk.

Woensdag 25 mei 2022 om 12:29 -

10

Snelle service, goede informatie, mooie het vergelijkingsoverzicht met andere maatschappijen.

Woensdag 25 mei 2022 om 10:36 -

8,0

scherpe premie, makkelijk af te sluiten, in 3min online geregeld.

Woensdag 25 mei 2022 om 09:03 -

8,0

het zelf achter de polis voor schadevrije jaren aan moeten is erg vervelend. het lijkt mij dat jullie dit zo uit een centrale databank kunnen halen? ik denk dat het makkelijker gemaakt wordt voor de klant wanneer dit veranderd wordt.

Reactie Camperverzekerd: Wij kunnen alleen schadevrije jaren opvragen uit roy-data indien er een motorrijtuigverzekering beƫindigd is. Indien u uw no-claimkorting aantoont middels een lopende autoverzekering, dan kunnen wij deze gegevens niet opvragen. Het staat dan namelijk niet geregistreerd in roy-data. U zult in dat geval dan ook zelf uw huidige autopolis moeten insturen.

Woensdag 25 mei 2022 om 09:03 -

Overtuigd? Vraag direct een Gratis Offerte aan! »