Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Veilige verbinding!

Ervaringen met Camperverzekerd

Camperverzekerd probeert zoveel mogelijk de klant centraal te stellen en een hoogwaardige dienstverlening na te streven. Wij zijn er trots op dat onze klantvriendelijke houding, adequate dienstverlening en snelle schadeafhandeling door enorm veel klanten wordt gewaardeerd. Een tevreden klant is immers onze beste reclame!

Daarom laten wij graag aan u zien wat onze klanten van ons vinden!

Ervaring Overzicht

Camperverzekerd scoort gemiddeld een 8.7. Dit is het gemiddelde cijfer uit 6996 beoordelingen. Camperverzekerd is actief sinds 2006. De ervaringen van onze klanten zijn vanaf februari 2012 bijgehouden.

 BeoordelingCijfer
Algemeen
~ Klantvriendelijkheid8,4
~ Bereikbaarheid8,6
~ Informatieverstrekking8,5
~ Vakbekwaamheid8,5
Schadeafwikkeling
~ Berichtgeving over schade9,0
~ Snelheid uitbetaling9,3

Overtuigd? Vraag direct een Gratis Offerte aan! »

Bekijk de laatste ervaringen met Camperverzekerd

We vroegen onze klanten: "Wat vindt u goed bij Camperverzekerd"? en we vroegen onze klanten ook: "Wat zou Camperverzekerd kunnen verbeteren"? Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

9,0

makkelijk af te sluiten

Vrijdag 17 augustus 2018 om 14:09 -

6,0

Daar kan ik op dit moment natuurlijk nog geen oordeel over vellen. Daarom heb ik overal een 6 ingevuld.

Donderdag 16 augustus 2018 om 18:00 -

8,0

Duidelijke uitleg.

Donderdag 16 augustus 2018 om 17:46 -

8,0

Goede voorwaarden voor een lage premie.

Donderdag 16 augustus 2018 om 16:17 -

9,0

snelle afwikkeling en reactie

Donderdag 16 augustus 2018 om 14:12 -

8,3

Prima via internet.

Donderdag 16 augustus 2018 om 12:38 -

8,5

- duidelijke site - concurerende premie

Woensdag 15 augustus 2018 om 15:36 -

9,8

Zeer klantvriendelijke medewerkers. Altijd goed geholpen aan de telefoon. Ook toen ik iemand aan de telefoon had die wellicht er iets minder lang werkte (paar weken terug). Ze zocht alles uit en checkte de vragen bij collega's.

Woensdag 15 augustus 2018 om 15:36 -

9,0

Toegankelijk en duidelijke service

Woensdag 15 augustus 2018 om 15:07 -

8,7

Goede product/prijsverhouding. Kantoor is uitstekend bereikbaar, maar vooral ook 'komt bij vragen in aktie'

Woensdag 15 augustus 2018 om 13:39 -

8,7

Ten tijde toen ik de camper verzekerde ging mij het om een aantal zaken: - primair wa / wa-casco - eventueel (maar dan ga je als klant calculeren, tov ANWB-wegenwacht of al lopende reis-/annulering elders) incl. alles wat er gebeurt bij de camper als die zodanig stuk gaat, dat sprake is van "niet snel te repareren" of misschien wel repatrieren. Mijn conclusie was destijds dat ik dan een reisverzekering - bij jullie - daarbij nodig had. Iets dat ik destijds eigenlijk niet wilde. Als ik meer tijd heb, ga ik e.e.a. weer eens exact vergelijken, ook omdat veel zaken destijds onder de bij mijn bank lopende (goedkopere) reis/annuleringsverzekering ook ondergebracht zijn. Mijn tip : kijk eens of er een meertraps-keuze- product mogelijk is: - WA - WA-Casco (incl alle voertuig gerelateerde verkeers-juridische kosten etc) - WA-Casco de Luxe (Als boven incl voertuigrepatriering , daarbijkomende verblijfkosten etc) - evt als extra de Wegenwachtachtige service (eerste hulp bij pech in de meest voorkomende vakantielanden) Echter zonder : - medische kosten in het buitenland (en natuurlijk niet annuleringskosten) - verlies / diefstal van niet voertuig gerelateerde zaken etc M.a.w. Aanvulling met elementen uit een gesimplificeerde reisverzekering, die vooral voertuig gerelateerd zijn.

Woensdag 15 augustus 2018 om 13:39 -

Overtuigd? Vraag direct een Gratis Offerte aan! »