Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Gratis Beperkte No-claimbescherming

Bij Camperverzekerd krijgt u gratis een beperkte no-claimbescherming bij een All-Risk camperverzekering. Geen enkele andere camperverzekeraar biedt deze gratis beperkte no-claimbescherming op een camperverzekering! Deze beperkte no-claimbescherming c.q. gescheiden Bonus/Malus ladder zit gratis inbegrepen bij de WA + Volledig Casco (All-Risks) camperverzekering van Camperverzekerd.

Camperverzekering met Beperkte No-claimbescherming

Schades worden bij Camperverzekerd apart beoordeeld. Camperverzekerd kijkt hierbij of het alleen een WA-schade (schade aan iemand anders) is, alleen een Casco schade (schade aan de eigen camper) of dat er sprake is van beide (zowel schade veroorzaakt aan iemand anders als schade aan de eigen camper).

Bij Camperverzekerd heeft u twee Bonus/Malus ladders. Eén voor het WA gedeelte en één voor het Casco gedeelte van uw camperverzekering. Een WA-schade is niet van invloed op de Bonus/Malus ladder voor Casco terwijl omgekeerd een Casco schade geen invloed heeft op de Bonus/Malus voor WA.

Deze unieke regeling kan u bij een onverhoopte schade zeer veel geld besparen!

Bij iedere andere verzekeraar valt u namelijk altijd terug in korting over zowel de WA als Casco premie. Camperverzekerd is uniek met deze gescheiden Bonus/Malus!

Voorbeeld van de Beperkte No-claimbescherming

Camperverzekering met gratis beperkte no-claimbescherming

In de bovenstaande grafiek wordt grafisch weergegeven wat de Beperkte No-claimbescherming betekent. In grafiek 2 is te zien dat bij een WA-schade alleen de Bonus/Malus trede van WA minder wordt. De trede en dus ook de korting voor Casco blijft gehandhaafd. Deze bijzondere regeling bespaart u premie bij een eventuele schade.

Bij iedere andere verzekeraar wordt u bij een schade zowel bij WA als bij Casco in treden c.q. korting omlaag gebracht en gaat u veel meer premie betalen.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Camperverzekerd.