Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

10 Jaar nieuwwaarderegeling van Camperverzekerd

De camperverzekering van Camperverzekerd kent standaard een bijzonder gunstige regeling voor de nieuwwaarde. De nieuwwaarderegeling geldt alleen als uw camper bij afgifte van het eerste Nederlands kentekenbewijs nieuw was. De nieuwwaarderegeling geldt voor een periode van 10 jaar. Afschrijving vindt bovendien pas plaats na het zevende jaar. Een ongekend lange garantie! Uiteraard zal de uitkering nooit lager zijn dan de werkelijke dagwaarde.

De eerste 7 jaar 100% garantie!

Indien er sprake is van een totaalverlies dan vergoedt Camperverzekerd in de eerste 7 jaar 100% van de nieuwwaarde inclusief accessoires zoals vermeld op uw polis.

Gunstige afschrijving van het 7e tot 10e jaar

Vanaf het 7e jaar zal er sprake zijn van een zeer gunstige regeling waarbij er een afschrijving plaatsvindt van 1,5% per maand. De afschrijving zal nooit minder zijn dan de dagwaarde.

Vanaf het 10e jaar

Zodra uw camper ouder wordt dan 10 jaar, dan komt de gunstige nieuwwaarderegeling te vervallen. Wij zullen u dan adviseren de camper te laten taxeren. Groot voordeel van taxatie is dat u dan premie zult gaan betalen over de (lagere) getaxeerde waarde in plaats van de nieuwwaarde. Uw premie gaat daardoor omlaag en er wordt 5 jaar taxatiewaardegarantie verleend.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Camperverzekerd; tel. 0224 562 011 of e-mail.