Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Vacature Adviseur Schadeverzekeringen

Betreft: Vacature Adviseur Schadeverzekeringen (24 - 40 uur)
Locatie: Schagen, Binnendienst
Kantoor Camperverzekerd Schagen

Status: Open

Bekijk alle openstaande vacatures van Camperverzekerd

Deze vacature is geschikt voor een kandidaat met een uitgebreide verzekeringsachtergrond, maar ook voor een kandidaat die nog geen verzekeringsachtergrond heeft en opgeleid wilt worden naar een volwaardige verzekeringsadviseur.

Over Camperverzekerd

Camperverzekerd is een modern en vernieuwend verzekeringsbedrijf. Wij zijn één van de grootste (online) aanbieders in Nederland op het gebied van camperverzekeringen. Onze dienstverlening is er op gericht dat onze relaties goed én snel geholpen worden.

Camperverzekerd is gevestigd in Schagen. De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door circa 30 jonge en gedreven medewerkers. Het bedrijf is opgestart in 1998 als zijnde een assurantiekantoor met de focus op particuliere schadeverzekeringen. Sinds 2007 zijn wij online actief in de bemiddeling van camper- en reisverzekeringen onder de naam Camperverzekerd. In de loop der tijd is het bedrijf flink gegroeid en hebben wij leuke ideeën voor verdere groei.

Daarom hebben wij jou hard nodig!

Functieomschrijving

Als adviseur schadeverzekeringen bij Camperverzekerd heb je een zeer uitdagende en veelzijdige functie. Het betreft een commercieel/adviesgerichte en administratieve functie.

Aangezien Camperverzekerd online uitsluitend bemiddelt in camper- en reisverzekeringen zal de functie voornamelijk betrekking hebben op deze verzekeringen.

Echter wij zijn als assurantiekantoor ook actief met overige schadeverzekeringen. Onze totale bedrijfsvoering is gericht op schadeverzekeringen voor de particuliere markt. In dat kader achten wij het daarom noodzakelijk dat de adviseur schadeverzekeringen een grote affiniteit heeft met schadeverzekeringen in het algemeen.

Klantcontact (50% van jouw werkzaamheden)

Je bent als eerste aanspreekpunt verantwoordelijk voor de persoonlijke advisering van (potentiële) relaties. Je behandelt telefonisch en per e-mail uiteenlopende vragen, signaleert verzekeringsbehoeften, brengt offertes uit en sluit verzekeringen af.

Administratief (30% van jouw werkzaamheden)

Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het verwerken van poliswijzigingen, het verwerken van inkomende stukken en het zorgvuldig registreren van gegevens.

Acceptatie (20% van jouw werkzaamheden)

Ook bestaan de werkzaamheden uit beoordelen van aangeboden risico's, accepteren, weigeren en begeleiden van verzekeringsaanvragen. Je onderhoudt hiervoor contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen.

Het betreft dus een zeer veelzijdige verzekeringsfunctie waarbij de taken van een Adviseur én Acceptant worden uitgevoerd.

Kantoor Camperverzekerd Schagen

Hoe ziet jouw veelzijdige werkdag eruit?

's Ochtends begint jouw dag met het bekijken van de e-mails die de avond daarvoor zijn binnengekomen. Je overlegt samen met het team wie welke e-mails gaat behandelen. Kort daarna word je opgebeld door een potentiële klant. Hij heeft enkele vragen over onze camperverzekering en toont ook interesse voor een offerte voor een autoverzekering. Jij geeft overtuigend antwoord op zijn vragen en signaleert verkoopsignalen. Een correcte en volledige advisering met (in)directe verkoop is hierbij jouw doel.

's Middags na de pauze word je gebeld door een klant die via onze website een camperverzekering bij ons aan het aanvragen is. Jij begeleidt deze klant door het aanvraagtraject en geeft antwoord op zijn vragen. Je probeert tevens de klant te overtuigen van de noodzaak van het bijsluiten van onze doorlopende reisverzekering. Je sluit je dag af met enkele administratieve taken zoals het verwerken van enkele mutaties.

Gedurende de dag ben je samen met het team intensief betrokken bij het gehele werkproces. Je hebt dan ook gedurende de dag intensief en informeel contact met jouw collega's.

Het Team

Het team waarin je komt werken is een zeer professioneel, gemotiveerd, gedreven en bovenal leuk team. Het is een team wat graag op informele wijze samenwerkt en waarbij veel onderling overleg plaatsvindt. Het betreft een jong team van tussen de 20 en 40 jaar. Er wordt gestreefd naar kwaliteit boven kwantiteit. Verdeling man/vrouw is bij ons 50/50.

Verder organiseren wij als team, voor wie wilt, ook samen activiteiten die niet werkgerelateerd zijn zoals deelname aan een hardloopevenement, bootcamp sessies, bbq, pizza-tafeltennis avonden, etc. Maar wij respecteren ook elkaars privétijd. Zo doen wij niet aan overwerken en benaderen wij elkaar niet 's avonds of in het weekend over werk.

Teamuitje Camperverzekerd Schagen

Jouw werkomgeving

Je komt te werken in een compleet vernieuwde kantooromgeving waar aan alles is gedacht. Denk hierbij aan zit-sta-bureau's, een zeer luxe bureaustoel die volledig naar wens is af te stellen, uitstekend klimaatsysteem, douche, ontspanningsruimte met poolbiljart, tafelvoetbal en tafeltennis, etc. Ook heeft Camperverzekerd een eigen vitality programma voor het stimuleren van beweging tijdens je werkdag en is er fruit op het werk.

Tijdens de pauze mogen wij bij mooi weer graag buiten lunchen in de zon, of een wandeling maken in de aangrenzende natuur. Ook mogen wij graag een potje tafeltennissen, darten, poolbiljart of tafelvoetbal doen.

Ontspanningsruimte Camperverzekerd Schagen

Je wordt opgeleid!

Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Wij bieden jou graag de mogelijkheid om op onze kosten jouw Wft diploma's actueel te houden. Wij hanteren hierbij geen terugbetaalverplichting.

Ben je nog niet in het bezit bent van de diploma's Wft Basis en/of Wft Schade Particulier? Dan bieden wij jou graag op onze kosten de mogelijkheid tot het behalen en actueel houden van deze diploma's. Wij hanteren geen terugbetaalverplichting.

Wij bieden jou ook de mogelijkheid tot het behalen van andere door jou gewenste (Wft) diploma's die in relatie staan tot jouw werkzaamheden. Uiteraard ligt dit geheel aan jouw wensen en capaciteiten.

Wat biedt Camperverzekerd

 • Veelzijdige en uitdagende functie
 • Informele en prettige werksfeer met korte communicatielijnen
 • Werken in een gemotiveerd, hecht en jong team van circa 30 collega's
 • Jouw input wordt gewaardeerd. Heb je een goed idee? Met goede argumenten achter het idee is alles bespreekbaar!
 • Marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden
 • Vakantiegeld, reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Werken bij een succesvol en innoverend bedrijf
 • Meewerken aan de groei en kwaliteit van Camperverzekerd
 • Meewerken op enkele kampeerbeurzen binnen Nederland
 • Het kantoor is gevestigd in Schagen
 • Werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30.
 • Flextijden (bijvoorbeeld eerder beginnen en eerder stoppen)
 • Thuiswerken mogelijk. 1x per week. Laptop en headset faciliteren wij
 • Fruit op het werk
 • Korting op eigen privé verzekeringen
 • Werken in een winning-team bij een 9+ organisatie

Functie-eisen

Voor de juiste balans in ons team zijn wij op zoek naar een jong en vlot persoon. Je bent commercieel en positief ingesteld en weet hoe je (ook kritische) klanten op een overtuigende en vriendelijke wijze kunt benaderen.

Voor deze functie zijn de volgende competenties en vaardigheden noodzakelijk;

 • In het bezit van minimaal een HAVO of MBO niveau 4 diploma
 • Communicatief (zowel mondeling als schriftelijk) sterk, commercieel, overtuigend, daadkrachtig en klantgericht
 • Je werkt zelfstandig, accuraat en kan multi-tasken
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift
 • Je bent op piekmomenten stressbestendig, flexibel en behoud het overzicht
 • In het bezit van de diploma's Wft Basis + Wft Schade Particulier of bereid daarvoor te studeren

Geïnteresseerd?

Stuur je CV met uitgebreide motivatie per e-mail naar:
Camperverzekerd
T.a.v. Jordy Bouhuijs
E-mail: vacature@camperverzekerd.nl

Voor meer informatie kun je telefonisch informatie inwinnen bij Jordy: 0224 562 011.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!