Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Wie zijn wij

Wij zijn als team van verzekeringsspecialisten werkzaam onder de naam Camperverzekerd. Saillant detail: De oprichters van Camperverzekerd zijn zelf ook enthousiaste camperaars! Camperverzekerd is opgericht medio 2006 en is een apart onderdeel van ons verzekeringsbedrijf dat actief is sinds 1998. Camperverzekerd is voornamelijk via internet werkzaam. Dit betekent dat u snel en gemakkelijk informatie kunt nalezen, wijzigingen kunt doorgeven, vragen kunt stellen en berekeningen kunt maken.

Verder presenteren wij ons aan onze (potentiële) relaties door middel van camperbeurzen zoals de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, de Caravana in Leeuwarden en de CamperExpo in Houten. Camperverzekerd is landelijk werkzaam. Onze adviseurs staan op ons kantoor in Schagen ook graag voor u klaar voor een persoonlijke kennismaking.Camperverzekerd Beurs Utrecht

Camperverzekerd doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dus geen dure commercials of advertenties en geen kantoor op een dure (zicht)locatie.

Daarnaast kunnen wij dankzij verregaande automatisering zeer efficiënt werken. Dat scheelt flink in de kosten.

En omdat wij besparen, bespaart u! Daarom krijgt u bij ons een lagere premie. Zonder dat dit ten koste gaat van de dekkingen of van de snelle service. Onze ervaren medewerkers met kennis van campers helpen u graag als dat nodig is. De medewerkers van Camperverzekerd staan fulltime voor u ter beschikking. Met al uw vragen kunt u direct bij hen terecht.

Hoe zijn wij ontstaan

Zelf zijn wij al jaren enthousiast camperbezitter. Tijdens onze reizen met de camper spreken wij veel met andere camperaars. Camperverzekeringen blijken bij veel gesprekken een regelmatig terugkerend onderwerp van discussie te zijn. Het valt ons op dat er bij camperaars op het gebied van camperverzekeringen vaak onduidelijkheden bestaan over de dekkingen en de polisvoorwaarden, er vaak onvrede heerst over de hoge verzekeringpremie en er ook regelmatig problemen zijn bij de schadeafhandeling.

Met deze gesprekken in ons achterhoofd hebben wij besloten om een vertaalslag te maken naar een goed verzekeringsproduct. Dit product is mede gebaseerd op (camper)ervaringen van onszelf en van andere camperbezitters; een camperverzekering ván camperaars vóór camperaars! Camperverzekerd heeft de jarenlange ervaringen als camperaar gebundeld met de aanwezige expertise op het gebied van verzekeringen. In samenwerking met Nederlandse, toonaangevende en solide verzekeraars, hebben wij een speciaal camperverzekeringsproduct ontwikkeld. De camperpolis van Camperverzekerd sluit naadloos aan op de wensen van camperbezitters.Wij zijn camperaars

Alhoewel wij samenwerken met grote verzekeraars, ontwerpen wij onze producten zelf en zoeken de beste ingrediënten in uw belang bij elkaar. Wij zijn dus niet afhankelijk van de standaardproducten die vele andere verzekeraars aanbieden. Camperverzekerd is continu bezig met productverbetering en kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening. Onze camperverzekering is uniek en biedt u zonder twijfel dan ook de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wat bieden wij

Camperverzekerd biedt met de camperpolis onder andere de volgende voordelen;

Maatwerk

Wij bieden camperaars een goede basisverzekering waarbij aanvullende dekkingen te combineren zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld als extra optie een doorlopende reisverzekering bijsluiten (met speciale camperdekkingen en pechhulp) of inzittendenverzekering.

Betrouwbaar & voordelig!

Camperverzekerd profileert zich hierbij als aanbieder van een camperverzekering met heldere voorwaarden, standaard zeer uitgebreide dekkingen en een scherpe premie. Wij werken eerlijk en transparant en proberen iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst zijn. De polisvoorwaarden op onze website zijn voor u gewoon te downloaden (u wilt tenslotte weten waarvoor u verzekerd bent) en de premie die wij noemen is de daadwerkelijke premie die u bij ons betaalt (dus inclusief assurantiebelasting en geen verrassingen achteraf).

Uitstekende schade-afhandeling

Omdat wij van mening zijn dat uitstekende voorwaarden en een scherpe premie alleen niet voldoende zijn, hechten wij zeer veel waarde aan onze schadeafhandeling en service naar u toe. Een goede camperverzekering bewijst zichzelf namelijk pas op het moment dat u schade heeft.

In dat geval is het goed om te weten dat wij het gehele schadetraject voor u uit handen nemen. Indien u uw camper bij schade laat repareren bij een aangesloten schadehersteller van Camperverzekerd heeft u bijvoorbeeld ook geen eigen risico. Schadetaxatie, schadebetalingen en eventueel verhaal van de schade bij een tegenpartij worden allemaal door ons geregeld.

Bent u benieuwd hoe onze klanten onze schadebehandeling ervaren? U kunt de meest recente klantbeoordelingen over Camperverzekerd lezen op de pagina ervaringen met Camperverzekerd.

Direct contact

Ook bereikbaarheid, service en een adequate handelswijze staan bij ons in een hoog vaandel. Bij ons geen telefonische wachttijden of medewerkers zonder inhoudelijke kennis. U krijgt altijd direct de juiste mensen aan de lijn. Ook kunt u ons altijd benaderen via e-mail. E-mails worden doorgaans binnen één werkdag beantwoord, vaak al binnen een uur. Desgewenst kunt u ons ook bezoeken op ons kantooradres voor een persoonlijke benadering.

Tevredenheidsgarantie

Met ons verzekeringsproduct menen wij te voldoen aan alle wensen van de kampeerautobezitter. Mocht u desondanks vragen of suggesties hebben met betrekking tot onze camperverzekering, onze dienstverlening of schadeafhandeling horen wij dat graag. Ook indien u een klacht heeft stellen wij het zeer op prijs dat u uw klacht aan ons kenbaar maakt, zodat er spoedig een goede oplossing voor het probleem kan worden gezocht.

Het team van Camperverzekerd staat graag voor u klaar!

Contactgegevens

Telefoon en internet
Telefoon: 0224 562 011
Website: www.camperverzekerd.nl
E-mail: ln.drekezrevrepmac@ofni
Post- en bezoekadres
Camperverzekerd
Witte Paal 349
1742 LE Schagen

Kantoor Camperverzekerd Schagen

Inschrijvingen en vergunningen

Als financieel dienstverlener voldoen wij aan alle eisen zoals omschreven in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Zo beschikken wij onder andere over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een interne klachtenregeling en daarnaast bekwamen onze medewerkers zich in hun vak via permanente educatie. Camperverzekerd is als dienstverlener onder andere geregistreerd bij de volgende instellingen;

  • Autoriteit Financiële Markten (AFM), vergunningnummer: 12047157
  • Kamer van Koophandel (KvK), inschrijvingsnummer: 76858014
  • Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), aansluitnummer: 300.017624

Bekijk onze dienstenwijzer: Dienstenwijzer Camperverzekerd.pdf