Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Veilige verbinding!

Knaus camperverzekering

Bent u op zoek naar een camperverzekering voor uw Knaus camper? Graag laten wij u kennis maken met onze goedkope Knaus camperverzekering!Knaus camperverzekering

U wilt uiteraard de beste camperverzekering voor uw Knaus camper. Camperverzekerd heeft daarom een uitstekende camperverzekering die speciaal geschikt is voor uw Knaus camper. De Knaus camperverzekering biedt u onder andere de volgende voordelen:

 • Lage premie!
 • 5 jaar aankoopwaardegarantie (gratis) of 5 jaar taxatiewaardegarantie voor gebruikte campers
 • 10 jaar nieuwwaarderegeling voor nieuwe campers, waarvan 7 jaar 100% garantie
 • Gratis verhaalsrechtsbijstand
 • Geen verplicht eigen risico
 • Al uw accessoires (luifel, fietsendrager, schotel, etc.) zijn standaard meeverzekerd indien inbegrepen in de verzekerde som.
 • Gratis € 5.000,- inboedel bij een WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco dekking
 • Onbeperkte kilometrage
 • Snelle hulp bij schade
 • Uitlenen toegestaan
 • Geen verborgen kosten
 • Niet goed, geld terug! U heeft 14 dagen bedenktijd.

Bereken direct de premie voor uw Knaus camperverzekering »

Knaus kent zijn oorsprong in 1934

Carrosseriebouwer Alfred Tabbert stichtte in 1934 in Schweinfurt (Duitsland) een eigen bedrijf. De architect-ingenieur Helmut Knaus begon in 1960 met een caravanbedrijf in Marktbreit (Duitsland). In 1970 ontstond de huidige Knausfabriek in Jandelsbrunn (Duitsland). Helmut Wilk van zijn kant stichtte in 1952 een eigen bedrijf in Bad Kreuznach (Duitsland), dat in 1959 zijn eerste caravan bouwde. Na zijn dood in 1979 raakte het bedrijf in de moeilijkheden. Het werd in 1986 overgenomen door Tabbert en in 1987 werd de holdingmaatschappij Tiag (Tabbert-Industrie AG) gevormd.

In 1992 nam Tiag de afdeling voertuigenbouw van Karrosseriewerke Weinsberg GmbH over. Tiag verplaatste de productie naar Mottgers/Sinntal en bouwde ook een fabriek in Hongarije, in eerste instantie om Eifelland-caravans voor de Nederlandse markt te maken.

Sedert 1996 ontstond een nauwe samenwerking tussen de Tiag en Knaus. Wat destijds als een coöperatie tussen de KNAUS AG en TIAG begon, heet sinds 2002 Knaus Tabbert Group GmbH. Op dit moment telt Knaus Tabbert Group GmbH circa 1200 medewerkers, verdeelt over 4 werkplaatsen en ontwikkelt het bedrijf camper en caravans voor de gehele Europese markt.

In juli 2011 nam Knaus Tabbert Group GmbH de Beierse camperproducent Bavaria Camp uit Obermeitingen over. Knaus Tabbert Group GmbH ging toen ook een strategische alliantie aan met de producent van luxecampers Morelo Reisemobile GmbH in Schlüsselfeld, maar beide bedrijven bleven zelfstandig opereren.

Knaus Tabbert GmbH is een belangrijke Europese fabrikant van caravans en campers. De hoofdzetel van de onderneming ligt in Jandelsbrunn (Duitsland). Er zijn verder vestigingen in Mottgers/Sinntal en in Nagyoroszi (Hongarije). De groep verkoopt de merken Knaus, Tabbert, Wilk, T@B, Bavaria Camp en Weinsberg.

De camperverzekeringen van Camperverzekerd

Camperverzekerd biedt uitstekende camperverzekeringen voor alle merken campers. Voorbeelden merkverzekeringen Camperverzekerd: