Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Na aanvraag direct verzekerd!
Ook in het weekend.

Camperpolis

Wilt u ook een camperpolis met een hoge korting? Met de camperpolis van Camperverzekerd kan de korting oplopen tot 80% no-claimkorting + extra 10% alarmkorting bovenop de toch al zeer scherpe premie.

Camperpolis

Camperpolis met hoge kortingen

U kunt op uw camperpolis hoge korting verkrijgen op de volgende manieren.

  • Camperpolis met 80% no-claimkorting bij overleg kopie polis motorrijtuigverzekering
  • Camperpolis met 10% extra alarmkorting bij overleg van een geldig SCM certificaat

Bereken direct de premie voor uw camperpolis

80% No-claimkorting bij overleg kopie polis en recente premienota

De behaalde no-claimkorting van uw (bestel)auto- of motorverzekering (u kiest zelf de hoogste korting) nemen wij over na overlegging van een kopie polis én een kopie van de laatst betaalde premienota waaruit de no-claimkorting blijkt. Het maximum over te nemen kortingspercentage is 80%. Voorwaarde voor overname van no-claimkorting op basis van een kopie polis en een recente premienota is wel dat uw (bestel)auto of motor verzekerd blijft naast de camper!

80% No-claimkorting op basis van schadevrije jaren

Overname van korting uitsluitend op basis van behaalde schadevrije jaren is ook mogelijk. Bij overlegging van een royementsbevestiging (maximaal 3 jaar oud) wordt uitgegaan van de hierop vermelde schadevrije jaren die door uw verzekeraar zijn doorgegeven aan Roy-data (een centrale database). Dit aantal vragen wij op bij Roy-data en verwerken wij op uw polis. Vanaf 8 schadevrije jaren heeft u recht op 80% no-claimkorting.

80% No-claimkorting op basis van schadevrije jaren & overleg van een kopie polis en recente premienota

Tot slot is het ook mogelijk om op basis van een combinatie van bovengenoemde mogelijkheden korting te verkrijgen (indien u zowel schadevrije jaren kunt aantonen als wel korting op basis van een lopende auto- of motorverzekering). Een voorbeeld: Indien u 3 schadevrije jaren heeft opgebouwd op een vorige camperverzekering, dan zijn deze 3 schadevrije jaren niet voldoende om in aanmerking te komen voor 80% no-claimkorting op de camperverzekering. Indien u echter naast de 3 beschikbare schadevrije jaren elders nog een (bestel)auto of motor verzekerd heeft waarbij op deze verzekering 8 schadevrije of meer van toepassing zijn of 80% no-claimkorting van toepassing is, dan ontvangt u van ons op vertoon van een kopie polis en een recente premienota 80% korting op uw camperverzekering met overname van 3 schadevrije jaren. Voorwaarde voor overname van no-claimkorting op basis van een kopie polis en een recente premienota is wel dat uw (bestel)auto of motor verzekerd blijft naast de camper!

Voor meer informatie over camper verzekeren en de overname van korting kunt u altijd contact met ons opnemen.

10% extra Alarmkorting

Indien u uw camper beveiligd heeft met een degelijk SCM goedgekeurd beveiligingssysteem krijgt u van ons een extra korting bovenop de toch al zeer scherpe premie. Camperverzekerd verleent op de cascodekking een premiekorting van 10% korting bij een geldig SCM alarmklasse 2,3,4,5 of een BearLock versnellingsbakslot.

Uw camper verzekeren met extra alarmkorting? Om in aanmerking te komen voor de hoge premiekorting dient u een kopie van een geldig SCM beveiligingscertificaat aan ons te verstrekken.