Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Veilige verbinding!

Camperverzekerd Blog

Verzekeringsdeskundige Sander Bouhuijs

Sander Bouhuijs is werkzaam bij Camperverzekerd als verzekeringsdeskundige. Camperverzekerd behoort tot de meest toonaangevende camperverzekeraars in Nederland en onderscheidt zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Als verzekeringsdeskundige én camperaar zal Sander Bouhuijs belangrijke zaken op verzekeringsgebied in relatie tot campers en (camper)reizen onder uw aandacht brengen.

Camperverzekering specialist Sander

Ik ben toch allrisk verzekerd?!?

Dinsdag 7 november 2017 | Door Sander Bouhuijs 167 x gelezen
Ik ben toch allrisk verzekerd?!?

Alhoewel de naam allrisk doet vermoeden dat alle risico’s gedekt zijn op de verzekering, is dat in de praktijk helaas niet het geval. Ook een allrisk camperverzekering kent diverse bekende en minder bekende uitsluitingen. Als een schade niet (volledig) voor vergoeding in aanmerking komt op een allrisk verzekering leidt dit vaak tot onbegrip en onvrede bij een campereigenaar. Graag vertel ik u meer over de Allrisk camperverzekering.

Lees verder »

Camperverzekerd wederom aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017

Donderdag 14 september 2017 | Door Sander Bouhuijs 148 x gelezen
Camperverzekerd wederom aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017

Camperverzekerd is van woensdag 11 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017 wederom aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Camperverzekerd zal zichzelf, na een geslaagde editie van de CamperExpo in houten, ook weer op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

Lees verder »

Verhuur van uw camper? Weet u dat echt zeker?

Woensdag 30 augustus 2017 | Door Sander Bouhuijs 178 x gelezen
Verhuur van uw camper? Weet u dat echt zeker?

Camperen is populair! Door het groeiende aantal camperliefhebbers zien ook camperverhuurbedrijven en verhuurbemiddelaars commerciële kansen in de campermarkt. Het is niet altijd mogelijk om zelf het hele jaar met uw camper op reis te gaan. De camper staat in sommige gevallen misschien een groot deel van het jaar stil. En de kosten lopen natuurlijk gewoon door. Het lijkt daarom aantrekkelijk om de camper te verhuren en zo de kosten van het camperbezit enigszins terug te verdienen. Maar is dat echt wel zo'n goed idee?

Lees verder »

Camperverzekerd wederom aanwezig op de Caravana 2017

Woensdag 14 december 2016 | Door Sander Bouhuijs 628 x gelezen
Camperverzekerd wederom aanwezig op de Caravana 2017

Camperverzekerd is van donderdag 19 januari tot en met dinsdag 24 januari 2017 wederom aanwezig op de Caravana in Leeuwarden. Camperverzekerd zal zichzelf, na een geslaagde editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht, ook weer op de Caravana profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

Lees verder »

Mijn camper taxeren? Is dat verstandig?

Maandag 5 december 2016 | Door Sander Bouhuijs 917 x gelezen
Mijn camper taxeren? Is dat verstandig?

U heeft een camper gekocht. Een ingrijpende gebeurtenis die ongetwijfeld al meer dan genoeg geld heeft gekost. Het taxeren van de camper heeft dan waarschijnlijk geen prioriteit. U heeft de camper immers gekocht op een vertrouwd adres. En u heeft geen enkele twijfel over de daadwerkelijke waarde. Toch? Of kan een taxatie misschien toch wel zinvol zijn?

Lees verder »

Toon alle artikelen (archief) »