Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Veilige verbinding!

Camperverzekerd Blog

Verzekeringsdeskundige Sander Bouhuijs

Sander Bouhuijs is werkzaam bij Camperverzekerd als verzekeringsdeskundige. Camperverzekerd behoort tot de meest toonaangevende camperverzekeraars in Nederland en onderscheidt zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Als verzekeringsdeskundige én camperaar zal Sander Bouhuijs belangrijke zaken op verzekeringsgebied in relatie tot campers en (camper)reizen onder uw aandacht brengen.

Camperverzekering specialist Sander

Zorgkosten in het buitenland. Hoe zit dat eigenlijk?

Maandag 20 december 2021 | Door Sander Bouhuijs 158 x gelezen
Zorgkosten in het buitenland. Hoe zit dat eigenlijk?

Zorgverzekeraars verlangen dat buitenlandse zorgnota's in het Frans, Duits, Engels of Spaans zijn opgesteld. Is dat niet het geval? Dan worden de nota's niet vergoed, tenzij deze (met voor u extra kosten) vertaalt worden door een beëdigd vertaler.

Lees verder »

Ik ben toch allrisk verzekerd?!?

Maandag 1 november 2021 | Door Sander Bouhuijs 6165 x gelezen
Ik ben toch allrisk verzekerd?!?

Alhoewel de naam allrisk doet vermoeden dat alle risico’s gedekt zijn op de verzekering, is dat in de praktijk helaas niet het geval. Ook een allrisk camperverzekering kent diverse bekende en minder bekende uitsluitingen. Als een schade niet (volledig) voor vergoeding in aanmerking komt op een allrisk verzekering leidt dit vaak tot onbegrip en onvrede bij een campereigenaar. Graag vertel ik u meer over de Allrisk camperverzekering.

Lees verder »

Uw camper stallen? Dan graag uw aandacht voor het volgende!

Zaterdag 2 oktober 2021 | Door Sander Bouhuijs 8485 x gelezen
Uw camper stallen? Dan graag uw aandacht voor het volgende!

Veel camperaars zijn op dit moment op reis. En stalling van de camper is daarom nu nog helemaal niet aan de orde. Toch komt er een moment dat uw camper voor langere tijd stil komt te staan. En juist dan zijn er veel factoren waar u rekening mee moet houden. Want het stallen van een camper is niet zo eenvoudig als vaak wordt gedacht!

Lees verder »

Vocht. De onzichtbare vernieler!

Vrijdag 3 september 2021 | Door Sander Bouhuijs 21137 x gelezen
Vocht. De onzichtbare vernieler!

Vochtschade is een veel voorkomend probleem in campers. En bovendien een probleem dat kan ontstaan zonder dat u het in de gaten heeft. Weet u bijvoorbeeld zeker dat uw camper geheel vrij is van vocht? Of bestaat er misschien toch een kans dat er (onzichtbare) schade is ontstaan? Om ernstige schade aan uw camper te voorkomen leg ik u graag uit waar vochtschade vandaan komt en wat u hier zelf tegen kunt doen.

Lees verder »

Mijn camper taxeren? Is dat verstandig?

Dinsdag 3 augustus 2021 | Door Sander Bouhuijs 5291 x gelezen
Mijn camper taxeren? Is dat verstandig?

U heeft een camper gekocht. Een ingrijpende gebeurtenis die ongetwijfeld al meer dan genoeg geld heeft gekost. Het taxeren van de camper heeft dan waarschijnlijk geen prioriteit. U heeft de camper immers gekocht op een vertrouwd adres. En u heeft geen enkele twijfel over de daadwerkelijke waarde. Toch? Of kan een taxatie misschien toch wel zinvol zijn?

Lees verder »

Zorgeloos op reis? Controleer uw woonhuis- en inboedelverzekering!

Maandag 5 juli 2021 | Door Sander Bouhuijs 2752 x gelezen
Zorgeloos op reis? Controleer uw woonhuis- en inboedelverzekering!

Als camperbezitter gaat u graag zorgeloos op reis. U denkt voorafgaand aan een reis misschien wel eens na over de mogelijke schade, pech of problemen die tijdens een reis kunnen ontstaan. Om u te verzekeren van hulp of financiële compensatie bij schade heeft u een goede camper- en reisverzekering. Pechhulp, repatriëring, vervangend vervoer en een zorgverzekering heeft u erbij. Kortom; alles is goed geregeld tijdens uw reizen denkt u. Dit klopt; vergeet u echter niet uw woonhuis- en inboedelverzekering!

Lees verder »

Europese zorgpas (EHIC) voor medische zorg in het buitenland

Woensdag 19 mei 2021 | Door Sander Bouhuijs 4219 x gelezen
Europese zorgpas (EHIC) voor medische zorg in het buitenland

Indien u onverhoopt gebruik moet maken van medische zorg in het buitenland dan is het handig dat u een European Health Insurance Card (EHIC) bij u heeft. De EHIC is een Europese verzekeringspas.

Lees verder »

Voorkom problemen door aanrijding met voertuigen met aanhanger

Maandag 5 april 2021 | Door Sander Bouhuijs 2328 x gelezen

Rechtsbijstandverzekeraar DAS waarschuwde onlangs voor problemen met het verhalen van schades veroorzaakt door vrachtwagens of (bestel)auto's met een aanhanger. Het verhalen van schades kan aanzienlijke problemen opleveren als het schadeformulier niet goed wordt ingevuld. Lees hier hoe u problemen kunt voorkomen!

Lees verder »

Verhuur van uw camper? Weet u dat echt zeker?

Maandag 15 februari 2021 | Door Sander Bouhuijs 12248 x gelezen
Verhuur van uw camper? Weet u dat echt zeker?

Camperen is populair! Door het groeiende aantal camperliefhebbers zien ook camperverhuurbedrijven en verhuurbemiddelaars commerciële kansen in de campermarkt. Het is niet altijd mogelijk om zelf het hele jaar met uw camper op reis te gaan. De camper staat in sommige gevallen misschien een groot deel van het jaar stil. En de kosten lopen natuurlijk gewoon door. Het lijkt daarom aantrekkelijk om de camper te verhuren en zo de kosten van het camperbezit enigszins terug te verdienen. Maar is dat echt wel zo'n goed idee?

Lees verder »

Toon alle artikelen (archief) »