Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Veilige verbinding!

Camperverzekerd Blog

Verzekeringsdeskundige Sander Bouhuijs

Sander Bouhuijs is werkzaam bij Camperverzekerd als verzekeringsdeskundige. Camperverzekerd behoort tot de meest toonaangevende camperverzekeraars in Nederland en onderscheidt zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Als verzekeringsdeskundige én camperaar zal Sander Bouhuijs belangrijke zaken op verzekeringsgebied in relatie tot campers en (camper)reizen onder uw aandacht brengen.

Camperverzekering specialist Sander

Camperverzekerd wederom aanwezig op de CamperExpo 2018

Maandag 12 maart 2018 | Door Sander Bouhuijs 426 x gelezen
Camperverzekerd wederom aanwezig op de CamperExpo 2018

Camperverzekerd is van vrijdag 23 maart tot en met zondag 25 maart 2018 wederom aanwezig op de CamperExpo in Houten. Camperverzekerd zal zichzelf, na een geslaagde editie van de Caravana in Leeuwarden, ook weer op de CamperExpo profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

Lees verder »

Camperverzekerd wederom aanwezig op de Caravana 2018

Donderdag 7 december 2017 | Door Sander Bouhuijs 454 x gelezen
Camperverzekerd wederom aanwezig op de Caravana 2018

Camperverzekerd is van donderdag 18 januari tot en met dinsdag 23 januari 2018 wederom aanwezig op de Caravana in Leeuwarden. Camperverzekerd zal zichzelf, na een geslaagde editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht, ook weer op de Caravana profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.

Lees verder »

Ik ben toch allrisk verzekerd?!?

Dinsdag 7 november 2017 | Door Sander Bouhuijs 1015 x gelezen
Ik ben toch allrisk verzekerd?!?

Alhoewel de naam allrisk doet vermoeden dat alle risico’s gedekt zijn op de verzekering, is dat in de praktijk helaas niet het geval. Ook een allrisk camperverzekering kent diverse bekende en minder bekende uitsluitingen. Als een schade niet (volledig) voor vergoeding in aanmerking komt op een allrisk verzekering leidt dit vaak tot onbegrip en onvrede bij een campereigenaar. Graag vertel ik u meer over de Allrisk camperverzekering.

Lees verder »

Toon alle artikelen (archief) »