Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Na aanvraag direct verzekerd!
Ook in het weekend.

Camperverzekerd Blog

Verzekeringsdeskundige Sander Bouhuijs

Sander Bouhuijs is werkzaam bij Camperverzekerd als verzekeringsdeskundige. Camperverzekerd behoort tot de meest toonaangevende camperverzekeraars in Nederland en onderscheidt zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Als verzekeringsdeskundige én camperaar zal Sander Bouhuijs belangrijke zaken op verzekeringsgebied in relatie tot campers en (camper)reizen onder uw aandacht brengen.

Camperverzekering specialist Sander

Ik ben toch allrisk verzekerd?!?

Woensdag 21 september 2022 | Door Sander Bouhuijs 7922 x gelezen
Ik ben toch allrisk verzekerd?!?

Alhoewel de naam allrisk doet vermoeden dat alle risico’s gedekt zijn op de verzekering, is dat in de praktijk helaas niet het geval. Ook een allrisk camperverzekering kent diverse bekende en minder bekende uitsluitingen. Als een schade niet (volledig) voor vergoeding in aanmerking komt op een allrisk verzekering leidt dit vaak tot onbegrip en onvrede bij een campereigenaar. Graag vertel ik u meer over de Allrisk camperverzekering.

Lees verder »

Zorgkosten in het buitenland. Hoe zit dat eigenlijk?

Maandag 20 december 2021 | Door Sander Bouhuijs 1040 x gelezen
Zorgkosten in het buitenland. Hoe zit dat eigenlijk?

Zorgverzekeraars verlangen dat buitenlandse zorgnota's in het Frans, Duits, Engels of Spaans zijn opgesteld. Is dat niet het geval? Dan worden de nota's niet vergoed, tenzij deze (met voor u extra kosten) vertaalt worden door een beëdigd vertaler.

Lees verder »

Uw camper stallen? Dan graag uw aandacht voor het volgende!

Zaterdag 2 oktober 2021 | Door Sander Bouhuijs 9513 x gelezen
Uw camper stallen? Dan graag uw aandacht voor het volgende!

Veel camperaars zijn op dit moment op reis. En stalling van de camper is daarom nu nog helemaal niet aan de orde. Toch komt er een moment dat uw camper voor langere tijd stil komt te staan. En juist dan zijn er veel factoren waar u rekening mee moet houden. Want het stallen van een camper is niet zo eenvoudig als vaak wordt gedacht!

Lees verder »

Toon alle artikelen (archief) »