Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Na aanvraag direct verzekerd!
Ook in het weekend.

Camperverzekering met gratis € 5.000,- inboedel

Onder inboedel, ook wel inventaris genoemd, wordt verstaan de losse zaken in uw camper die u nodig heeft om met uw camper te kunnen kamperen. Vaak kunt u bij camper verzekeraars inboedel meeverzekeren, omdat uw eigen inboedelverzekering voor uw huis een zeer beperkte dekking (of zelfs helemaal geen dekking) biedt voor inboedel in uw camper.

De meeste camperverzekeraars verstaan onder inboedel of inventaris bijvoorbeeld levensmiddelen, potten, pannen, beddengoed, bestek, campingstoeltjes en dergelijke.

Kleding, elektronica en kostbaarheden wordt doorgaans niet tot de inboedel gerekend of worden gelimiteerd meeverzekerd bij diverse verzekeraars! Raadpleeg uw polisvoorwaarden voor meer informatie.

Camperverzekerd hanteert op de WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco camperverzekering een zeer uitgebreide inboedeldekking; Tot een bedrag van € 5.000,- is inboedel gratis meeverzekerd tegen dezelfde schades als de camper verzekerd is.

Behalve dat het standaard verzekerde bedrag bij Camperverzekerd hoger is dan bij andere verzekeraars biedt de inboedeldekking bij Camperverzekerd ook een uitgebreidere verzekeringsdekking.

Uw complete inventaris in de camper is verzekerd (met uitzondering van geld, pasjes, geldwaardige papieren, motorrijtuigen en vaartuigen). De inboedelverzekering van Camperverzekerd biedt niet alleen dekking voor uw kampeerartikelen en kleding; ook luxeartikelen zoals een laptop, fotocamera, zonnebril of horloge is meeverzekerd. Nergens anders is uw camperinboedel zo uitgebreid verzekerd!

Wij adviseren (luxe) goederen en alle niet standaard tot de uitrusting van de camper behorende inboedel, uit de camper te halen als de camper niet wordt gebruikt, bijvoorbeeld tijdens stalling. Bij voorkeur bewaart u (duurdere) bagage in een kluisje in de camper. Indien geen kluis aanwezig adviseren wij de inboedel niet in het zicht (op tafel, op dashboard) te laten, maar op te bergen in kastjes.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Camperverzekerd; tel. 0224 562 011 of e-mail.