Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Na aanvraag direct verzekerd!
Ook in het weekend.

Camperverzekering met onbeperkte kilometrage

De camperverzekering van Camperverzekerd biedt onbeperkte kilometrage. Dat wil zeggen: Wij stellen voor de camperverzekering geen eisen of beperkingen aan de hoeveelheid kilometers die u rijdt. Of u nu 5.000 of 50.000 kilometer per jaar met uw camper rijdt; de camperverzekering van Camperverzekerd is te allen tijde van toepassing. Tevens is het bij Camperverzekerd toegestaan om uw camper het hele jaar te gebruiken.

Veel camperverzekeraars stellen een limitiet aan het aantal kilometers dat per jaar gereden mag worden met de camper. Zo zijn er camperverzekeraars die in de polis hebben opgenomen dat er maximaal 10.000, 15.000 of 20.000 kilometer per jaar mag worden gereden met de camper. Sommige verzekeraars hanteren premietoeslagen indien u meer wenst te rijden.

Tot slot bieden wij met onze camperverzekering ook dekking voor langere reizen met uw camper in het buitenland. Dat wil zeggen; ook als u voor langere tijd een reis maakt (overwinteren, rondreis Europa, sabbatical, etc.) bent u gewoon goed verzekerd. Diverse verzekeraars bieden geen verzekeringsdekking indien u voor langere tijd in het buitenland verblijft met uw camper. De meeste camperverzekeraars hanteren een grens van 60, 90 of bijvoorbeeld 180 dagen buitenlanddekking, waarna de verzekeringsdekking vervalt.

Dit is bijvoorbeeld het geval bij de Unigarant & ANWB camperverzekering. In de polisvoorwaarden van deze camperverzekeraar vindt u de volgende passage;
Niet verzekerd is schade:
Als de camper zich meer dan 6 maanden aaneengesloten buiten Nederland bevindt.

Stalling van de camper langer dan 6 maanden aaneengesloten in het buitenland is niet toegestaan bij Camperverzekerd.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Camperverzekerd.