Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Aanvullende dekkingen camperverzekering

Naast de basisdekkingen van de camperverzekering, kunt u uw camperverzekering uitbreiden met diverse aanvullende camper dekkingen. Zo stelt u zelf uw persoonlijke verzekeringspakket voor uw camper samen.

Gratis Beperkte No-Claimbescherming

Beperkte No-claimbescherming is gratis meeverzekerd en alleen mogelijk bij een WA + Volledig Casco (All-Risk) camperverzekering.

Schades worden bij Camperverzekerd apart beoordeeld. Camperverzekerd kijkt hierbij of het alleen een WA-schade (schade aan iemand anders) is, alleen een Casco schade (schade aan de eigen camper) of dat er sprake is van beide (zowel schade veroorzaakt aan iemand anders als schade aan de eigen camper).

Met de gratis aanvullende dekking "Beperkte No-claimbescherming" heeft u 2 Bonus/Malus ladders, 1 voor het WA gedeelte en 1 voor het Casco gedeelte.

Een WA-schade is niet van invloed op de Bonus/Malus ladder voor Casco terwijl omgekeerd een Casco schade geen invloed heeft op de Bonus/Malus voor WA. Deze unieke regeling kan u bij een onverhoopte schade zeer veel geld besparen.

Bij iedere andere verzekeraar valt u namelijk altijd terug in korting over zowel de WA als Casco premie, ongeacht het soort schade!

Camperverzekerd is uniek met deze Gratis Beperkte No-claimbescherming!

Lees meer over de gratis Beperkte No-claimbescherming!

Verhaalrechtsbijstand

Onder Verhaalrechtsbijstand wordt verstaan het verlenen van (rechts)bijstand bij het verhalen van geleden schade aan uw camper en inboedel als gevolg van een aanrijding, inclusief de daarbij opgelopen waardevermindering. Tevens wordt bijstand verleend bij het verhalen van de eventuele huurkosten van een vervangend voertuig.

Verhaalrechtsbijstand is gratis meeverzekerd bij de WA + Volledig Casco (All-Risk) camperverzekering! Indien u kiest voor een WA of WA + Beperkt Casco camperverzekering adviseren wij u Verhaalrechtsbijstand altijd mee te verzekeren, omdat u een eventuele schade anders zelf bij de tegenpartij dient te verhalen.

Ongevallen inzittenden

De Ongevallen inzittendendekking keert een vast bedrag uit voor iedere inzittende van de camper (waaronder de bestuurder) die door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt. Standaard zijn 4 inzittenden verzekerd. Indien gewenst kunt u dit aantal verhogen. Bij gebruik van de gordels wordt de verschuldigde uitkering verhoogd met 25%. Het recht op uitkering bij invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval geldt altijd, ongeacht wie er schuld heeft aan het ongeval.

Doorlopende reis met uitgebreide Europa pechhulp

De doorlopende reisverzekering van Camperverzekerd is specifiek toegesneden op de camper en biedt u een zeer complete dekking in Europa. Zodra u de camper instapt bent u verzekerd (ook in Nederland). Daarnaast biedt de doorlopende reisverzekering ook dekking voor reizen zonder camper; bijvoorbeeld voor vliegreizen.

Lees meer over de Doorlopende reisverzekering met Europa Pechhulp voor uw camper!

Bereken direct de premie voor uw camperverzekering