Eén van de grootste camperverzekeraars van Nederland

Aanvullende dekkingen camperverzekering

Naast de basisdekkingen van de camperverzekering, kunt u uw camperverzekering uitbreiden met diverse aanvullende camper dekkingen. Zo stelt u zelf uw persoonlijke verzekeringspakket voor uw camper samen.

Gratis Beperkte No-Claimbescherming

Beperkte No-claimbescherming is gratis meeverzekerd en alleen mogelijk bij een WA + Volledig Casco (All-Risk) camperverzekering.

Schades worden bij Camperverzekerd apart beoordeeld. Camperverzekerd kijkt hierbij of het alleen een WA-schade (schade aan iemand anders) is, alleen een Casco schade (schade aan de eigen camper) of dat er sprake is van beide (zowel schade veroorzaakt aan iemand anders als schade aan de eigen camper).

Met de gratis aanvullende dekking "Beperkte No-claimbescherming" heeft u 2 Bonus/Malus ladders, 1 voor het WA gedeelte en 1 voor het Casco gedeelte.

Een WA-schade is niet van invloed op de Bonus/Malus ladder voor Casco terwijl omgekeerd een Casco schade geen invloed heeft op de Bonus/Malus voor WA. Deze unieke regeling kan u bij een onverhoopte schade zeer veel geld besparen.

Bij iedere andere verzekeraar valt u namelijk altijd terug in korting over zowel de WA als Casco premie, ongeacht het soort schade!

Camperverzekerd is uniek met deze Gratis Beperkte No-claimbescherming!

Lees meer over de gratis Beperkte No-claimbescherming!

Gratis Verhaalsrechtsbijstand

Verhaalsrechtsbijstand biedt juridische hulp bij het verhalen van schade na een ongeval door juristen van DAS rechtsbijstand. Er is dekking voor het verhalen van materiële schade (bijvoorbeeld uw camper of inboedel), maar ook voor letselschade.

Verhaalrechtsbijstand is gratis meeverzekerd bij de camperverzekering, ongeacht de gekozen dekking!

Schadeverzekering inzittenden

Samen met uw partner op vakantie met uw camper? Een weekendje weg met uw (klein)kinderen in de camper? Tijdens reizen met uw camper kunnen er allerlei onverwachte situaties voorkomen. U moet er niet aan denken dat er iets gebeurt met uzelf of de andere inzittenden in uw camper. Emotioneel, maar ook financieel.

Met 'Schadeverzekering inzittenden' bent uzelf, maar zijn ook uw passagiers na een ongeval verzekerd tegen de werkelijk geleden schade tot een bedrag van € 1.000.000,-. Zowel letselschade als schade aan bagage of kleding wordt vergoed. Het recht op uitkering geldt altijd. Het maakt niet uit wie de schade heeft veroorzaakt.

Doorlopende reis met uitgebreide Europa pechhulp

De doorlopende reisverzekering van Camperverzekerd is specifiek toegesneden op de camper en biedt u een zeer complete dekking in Europa. Zodra u de camper instapt bent u verzekerd (ook in Nederland). Daarnaast biedt de doorlopende reisverzekering ook een uitstekende dekking voor reizen zonder camper; bijvoorbeeld voor vliegreizen.

Lees meer over de Doorlopende reisverzekering met Europa Pechhulp voor uw camper!

Bereken direct de premie voor uw camperverzekering